Φοιτητική ζωή: 10 fun δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις με τους συμφοιτητές σου
Επιβάλλεται να κάνεις πράγματα με τους νέους σου φίλους για να γίνει η φοιτητική ζωή καλύτερη!

Η φοιτητική ζωή τα έχει όλα! Ένταση, στεναχώρια, άγχος και διασκέδαση.

Ως φοιτητής θα γνωρίσεις από κοντά πολλές εμπειρίες που θα είναι ο «οδηγός» για τη ζωή μετά το πανεπιστήμιο. Η φοιτητική ζωή θα σε διδάξει πολλά πράγματα, πέρα από τα μαθήματα. Και ένα από αυτά είναι οι ανθρώπινες σχέσεις.

Μαζί με τους συμφοιτητές σου μπορείτε να ανακαλύψετε fun δραστηριότητες και να περάσετε τέλεια στη φοιτητική σας ζωή!

Ας δούμε λοιπόν!

1.Γυμναστική!

Όλοι οι φοιτητές θέλουν κάποια στιγμή να βρεθούν στο χώρο του γυμναστηρίου για να «χτίσουν» σώμα και να κάνουν καλό στην υγεία τους. Οπότε γιατί να μην το κάνετε όλοι μαζί; Κανονίστε ένα πρόγραμμα που σας βολεύει και ξεκινήστε.

2.Τρέξιμο.

Αν πάλι δε θέλετε να κλειστείτε στους 4 τοίχους μπορείτε να ξεκινήσετε τρέξιμο. Φτιάξε ένα γκρουπ από άτομα που θέλουν να ασχοληθούν, ορίστε το μέρος και πάμε!

3.Επιτραπέζια.

Μια φορά την εβδομάδα βάλτε στο πρόγραμμα τα επιτραπέζια. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε bonding και θα μάθετε περισσότερα για τους άλλους.

4.Βραδιές κινηματογράφου.

Διαλέξετε σπίτι, ταινίες και σνακς! Μπορείτε να κάνετε μαραθώνιο ταινιών! Είναι μια δραστηριότητα που δεν κοστίζει τρελά και θα περάσετε σούπερ!

5.Πάρτι!

Διοργανώστε ένα πάρτι όλοι μαζί! Είτε σε σπίτι, είτε έξω μπορείτε να κάνετε ένα πάρτι για το τμήμα σας και να δείξετε πως είστε μια fun παρέα που όλοι θα ήθελαν να είναι μαζί σας.

6.Study groups!

Διαβάστε όλοι μαζί! Οκ, μπορεί να μη σου φαίνεται τόσο fun αλλά είναι! Γιατί θα διαβάζετε και παράλληλα θα υπάρχουν αστεία για την όλη φάση!

7.Καραόκε!

Μουσική στο τέρμα και τραγουδάμε επιτυχίες των παιδικών μας χρόνων! Πόσο τέλεια;

8.Διακοπές!

Εννοείται και δεν το συζητώ! Οι φοιτητικές διακοπές είναι οι καλύτερες όλων! Διασκέδαση στα ύψη, ξενύχτια και αναμνήσεις.

9.Sleep over!

Τα γνωστά σε όλους sleep overs είναι συνηθισμένη δραστηριότητα στους φοιτητές. Τύπου λέω να αράξω σπίτι σου σήμερα και να κάνουμε συζητήσεις μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες. Αξέχαστες στιγμές.

10.Clubbing!

Ακόμη και αν δεν είσαι αυτής της φιλοσοφίας, οφείλεις στον εαυτό σου να βγεις με τους συμφοιτητές σου και να ακούσεις άσματα Ελλήνων καλλιτεχνών που δε θα άκουγες ποτέ!

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή: 5 τρόποι για να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου στην εξεταστική!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;