Nomads: ΧΑΜΟΣ! Πρώην παίκτρια του Next Top Model μπαίνει στο παιχνίδι;
Τι θα γίνει φέτος στο Nomads;

Το Nomads, το ριάλιτι επιβίωσης του ANT1, ετοιμάζεται να κάνει το comeback του στην ελληνική τηλεόραση. Πολλές οι αλλαγές όπως έχουμε ξαναπεί. Ο τηλεοπτικός σταθμός είναι αποφασισμένος να προσφέρει κάτι καινούριο φέτος.

Η εκπομπή Splash και η Μαντώ Γαστεράτου (που ήταν παίκτρια πέρσι), αποκάλυψαν πως το όνομα που συζητιέται πολύ έντονα πως ετοιμάζεται για Μαδαγασκάρη, είναι μία πρώην παίκτρια του Next Top Model. Και μάλιστα μία από τις φιναλίστ, που δεν ήταν και η πιο ήρεμη παρουσία. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Μάλιστα, η Γαστεράτου αποκάλυψε πως το μοντέλο έχει ήδη περάσει από τις ψυχολογικές και ιατρικές εξετάσεις. Συγκεκριμένα είπε: «Ξέρω ότι έχει δεχτεί πρόταση για το Nomads 2, το ριάλιτι επιβίωσης που θα παιχτεί τώρα με τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1. Έχει κάνει τις απαραίτητες ιατρικές και ψυχολογικές εξετάσεις. Γιατί πριν πας σε ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να εξεταστείς σε σωματικά και ψυχικά, αν είσαι σε θέση να συμμετέχεις. Ξέρω λοιπόν μετά βεβαιότητας ότι έχει περάσει από τη διαδικασία αυτή. Νομίζω ότι έχει περάσει και τις εξετάσεις επιτυχώς και κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα τη δούμε ως παίκτρια. Πέρυσι που συμμετείχα και εγώ στο Nomads δεν είχα ακούσει το όνομα της για το Nomads, αλλά θυμάμαι για το Survivor 1 είχε γραφτεί. Κι εγώ αν ήμουν στέλεχος σε κάποιο κανάλι και άνηκα στο δυναμικό στους διευθυντές προγράμματος, θα ήταν ένα όνομα που θα πήγαινε στο μυαλό μου η Δήμητρα Αλεξανδράκη, σκεπτόμενη πως είναι σούπερ αυθόρμητη. Τη θυμόμαστε και στο Next Top Model. Η Δήμητρα γιατί είχε ξεχωρίσει; Πέρα από την ομορφιά της, είχε ξεχωρίσει και για τον τσαμπουκά που είχε, τον χαρακτήρα».

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες κι αυτό: Nomads: Όνομα- έκπληξη ετοιμάζει βαλίτσες για Μαδαγασκάρη! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;