My Style Rocks: Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τις νέες παίκτριες! (photos)
Στο My Style Rocks θα συμμετέχουν 11 κοπέλες!

Το My Style Rocks έρχεται τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η κριτική επιτροπή του My Style Rocks που αποτελείται από τους Στέλιο Κουδουνάρη, Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Αργυρόπουλο, θα υποδεχτούν 11 νέα κορίτσια που έχουν ως σκοπό να εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές τους ικανότητες!

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, βλέπουμε τα νέα κορίτσια και μαθαίνουμε πληροφορίες για αυτές!

Ας τις γνωρίσουμε:

Έφη Αναστασοπούλου

H Έφη εργαζόταν 9 χρόνια ως μοντέλο για γνωστά fashion brands της Ελλάδας και του εξωτερικού, κυρίως στο Μιλάνο που διέμενε για πέντε χρόνια. Η μόδα την ενδιέφερε από 4 ετών, καθώς δεν άφηνε ποτέ τη μητέρα της να διαλέγει τα ρούχα που θα φορέσει. Τονίζει μάλιστα ότι η μόδα και το στυλ είναι για εκείνη ενδόμυχη ανάγκη. Ωστόσο, είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής και μιλάει 4 γλώσσες.

2.Βικτώρια Καρύδα

Η Βικτώρια, ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ενώ έχει σπουδάσει και κομμωτική. Το ενδιαφέρον της για τη μόδα άρχισε από πολύ μικρή ηλικία, θαυμάζοντας τις ενδυματολογικές επιλογές της μητέρας της. Με είδωλό της τον Alexander McQueen, δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks Greece γιατί θέλει να δείξει το στυλ της και την φαντασία που διαθέτει.

3.Μαρία Λέκα

Η Μαρία σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεγάλωσε στη Ζάκυνθο. Από μικρό παιδί ασχολήθηκε με τη μόδα και το στυλ, πειράζοντας αρχικά τη ντουλάπα της μητέρας της και ξεφυλλίζοντας περιοδικά. Θεωρεί ελάττωμά της ότι δεν έχει υπομονή, και δηλώνει πεισματάρα. Στο My Style Rocks μπήκε γιατί αγαπάει τη μόδα, την τηλεόραση, αλλά και την αναγνωρισιμότητα. Η αγαπημένη της σχεδιάστρια είναι η Donatella Versace γιατί έχει κάνει τα πάντα στο χώρο της μόδας.

4. Τάμτα Μαστοράκη

Η Τάμτα κατάγεται από την Γεωργία. Έχει σπουδάσει αισθητικός, αλλά ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Πάντα της άρεσε η μόδα και το στυλ. Δηλώνει αγχώδης, αλλά και ευαίσθητη. Το My Style Rocks της αρέσει πολύ, και θεωρεί ότι της ταιριάζει. Θα ήθελε να εξελιχθεί στιλιστικά, αλλά και να εισπράξει αναγνωρισιμότητα. Θαυμάζει τον Ζαν-Πολ Γκοτιέ, και τον Βασίλη Ζούλια.

5.Κάτια Πλούμη

Η Κάτια έχει καταγωγή από την Κατερίνη και τα δύο τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Αθήνα. Έχει σπουδές στο Marketing και τις Δημόσιες Σχέσεις. Από πολύ μικρή ήξερε ότι θα ασχοληθεί μια μέρα με τη μόδα. Στην απόφασή της αυτή την επηρέασε το γεγονός ότι οι γονείς της ασχολούνται με τη μόδα, διαθέτοντας καταστήματα με ρούχα. Το My Style Rocks δεν είναι για εκείνη ένα απλό τηλεοπτικό παιχνίδι, είναι η δημιουργικότητα στη μόδα, οι γνώσεις από τους ειδικούς, η λάμψη και τα φώτα αλλά και ένας τρόπος έκφρασης της προσωπικότητας και του στυλ της.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;