Καφέ της Χαράς: Ο Χάρης Ρώμας μόλις αποκάλυψε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα!

Από neolaia.gr Team 3 Σεπτεμβρίου 2018

Το Καφέ της Χαράς ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή!

Η επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» στην ελληνική τηλεόραση 15 χρόνια μετά την πρώτη του προβολή, είναι κάτι για το οποίο ανυπομονούμε πάρα πολύ.

Όχι μόνο γιατί όταν πρωτοακούσαμε την είδηση δεν την πιστέψαμε, μέχρι να την επαληθεύση ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας, αλλά και επειδή θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα καταφέρουν οι δημιουργοί της να προσαρμόσουν το σενάριο σε μία πολύ διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που επικρατούσε στην Ελλάδα του 2003.

Επικίνδυνο εγχείρημα και ρίσκο αυτό που αποφάσισαν να πάρουν ο Ρώμας και η Χατζησοφιά. Και χαιρόμαστε που το πήραν, καθώς λείπει η μυθοπλασία από την τηλεόραση.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που έδωσε ο πρώτος στο «TV Έθνος» αποκάλυψε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα, γιατί αποφάσισε να ξαναβγάλει από το συρτάρι το Καφέ της Χαράς και γιατί ποτέ δεν έγινε η συνέχεια του «Μεν και Δεν», ή του «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Το σίκουελ του “Καφέ της Χαράς” θα ξεκινήσει γυρίσματα την επόμενη άνοιξη. Θα συνεργαστούμε και πάλι με την Άννα Χατζησοφιά και φυσικά όλο το πρωταγωνιστικό καστ όπως το είχε γνωρίσει και αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό. Όταν το είπα στην ανιψιά μου (Έφη Ρασιά), που μόλις πήρε το πτυχίο της στη Νομική, συγκινήθηκε και χάρηκε πολύ. Και τα δύο παιδιά έχουν χαρεί καθώς η σειρά τους άλλαξε τη ζωή. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για το σίκουελ και θα γίνει με τον τρόπο που πρέπει να γίνει. Είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί. Γιατί η επιστροφή του “Καφέ της Χαράς” συμπίπτει με το τέλος της κρίσης έστω και τύποις.

Θέλουμε το “Καφέ” να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής. Θέλουμε το “Καφέ” να μας ξαναφέρει το χαμόγελο. Δεν θα δείτε τραβηγμένες καταστάσεις. Θα είναι πραγματική συνέχεια της σειράς. Δεν θα είναι ξαναζεσταμένο φαγητό. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που αποδέχθηκα να γίνει αυτή η σειρά σίκουελ. Παλαιότερα μου είχαν προταθεί από τον ΑΝΤ1 και οι “Μεν και οι Δεν”, αλλά και το “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Δεν ήθελα. Αυτά ναι, ίσως να ήταν ξαναζεσταμένο φαγητό», είπε χαρακτηριστικά.

Δες κι αυτό: Αμάν! Η Πωλίνα από το «Καφέ της Χαράς» μεγάλωσε και δε θα την αναγνώριζες με ΤΙΠΟΤΑ!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486