Αλλαγή ώρας: Καταργείται η χειμερινή;
Προτείνουν αλλαγή ώρας και οι Ευρωπαίοι πολίτες συμφωνούν.

Μεγάλο ενδεχόμενο να υπάρχει μόνιμη λύση στην αλλαγή αλλαγή ώρας!

Τον Ιούλιο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε από τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ψηφίσουν υπέρ ή κατά για την αλλαγή ώρας, και πιο συγκεκριμένα να δηλώσουν αν συμφωνούν με την κατάργηση της χειμερινής ώρας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, θα προταθεί σήμερα η κατάργηση της χειμερινής ώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού έγινε η διαβούλευση των Ευρωπαίων πολιτών. Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ανέφερε στο τηλεοπτικό σταθμό ZDF πως εκατομμύρια άνθρωποι ψήφισαν πως η θερινή ώρα θα πρέπει να είναι μόνιμος κανόνας στην Ευρώπη και πρόσθεσε πως όταν γίνεται μια ερώτηση προς τους πολίτες και αυτοί απαντούν, είναι σωστό να κάνουν την επιθυμία τους πράξη.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα είναι αυτό που θα λάβει την τελική απόφαση για την αλλαγή ώρας.

Οι Ευρωπαίοι πολίτες κλήθηκαν να ψηφίσουν, αν επιθυμούν να παραμείνει η θερινή ώρα στη ζωή τους.

Δεν είναι λίγες οι χώρες που έχουν δείξει τη διάθεση τους να μην υπάρχει αλλαγή θερινής ώρας, όπως η Φινλανδία που ζήτησε επίσημα την κατάργηση της. Η Λιθουανία είναι από τις χώρες που ζήτησαν να γίνει επανεξέταση του θέματος.

Δεν είναι λίγες οι έρευνες που έχουν δείξει πως η αλλαγή ώρας μπορεί να προκαλέσει διαταραχές στον ύπνο των ανθρώπων και πως μπορεί να προκληθεί έντονο στρες, αλλά η Κομισιόν δε θεωρεί πως είναι το απόλυτο κριτήριο για αυτή την κίνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;