Power of Love: Μπαίνει ξανά η Μαρίνα στο παιχνίδι;
Η πρώην παίκτρια του Power of Love απάντησε!

To Power of Love αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Αχ! Έχουμε δει πολλά στο παιχνίδι που αφορά την αγάπη! Έρωτες, τσακωμούς, χωρισμούς, υπερβολικές εκδηλώσεις έρωτα και κάτι μας λέει πως το Power of Love vol.2 θα είναι ακόμη πιο ερωτικό!

Πολλά από τα ζευγάρια του Power of Love κάνουν τις διακοπές τους σε κάποιο νησί ή στην Αθήνα, αλλά υπάρχουν και αυτά που δεν είναι πια μαζί.

Η Μαρίνα Βεαζόγλου και ο Αλέξανδρος Νατσάκος φαίνεται πως έχουν χωρίσει καθώς οι κοινές εμφανίσεις και οι αναφορές το Instagram έχουν σταματήσει. Βέβαια, επίσημα δεν έχει πει τίποτα κανείς αλλά τα πράγματα κατά εκεί πάνε!

Η Μαρίνα είναι αρκετά δραστήρια στα social media και κατά καιρούς απαντάς σε ερωτήσεις των followers της μέσω stories. Αυτή τη φορά απάντησε για το ενδεχόμενο επιστροφής στο reality αγάπης και η απάντηση ήταν όχι!

Η πρώην παίκτρια περιγράφει τη συμμετοχή της στο παιχνίδι ως την καλύτερη εμπειρία που είχα στη ζωή της και θεωρεί πως θα ήταν αστείο να ξαναμπεί καθώς ότι ήταν να πάρει από αυτό, το πήρε! Η πρώην παίκτρια είχε αναρτήσει πριν από λίγο καιρό πένα story στο οποίο ανέφερε πως με τον Νατσάκο δεν είναι μαζί, αλλά μετά από λίγη ώρα το κατέβασε.

Δες τι ανήρτησε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;