Ασιατικοί Αγώνες 2018: H Google τιμά την έναρξη τους με ένα doodle!
Οι Ασιατικοί Αγώνες 2018 είναι το σημερινό doodle!

Οι Ασιατικοί Αγώνες 2018 έχουν σήμερα την τιμητική τους!

Οι Ασιατικοί Αγώνες ξεκινούν σήμερα, 18 Αυγούστου και η Google τιμά σήμερα με ένα doodle την έναρξη.

Στην Ινδονησία διεξάγονται οι Ασιατικοί Αγώνες 2018 και ξεκινούν επίσημα σήμερα με την τελετή έναρξης στη Τζακάρτα. Οι αγώνες διοργανώνονται από την Ολυμπιακή Επιτροπή της Ασίας κάθε τέσσερα χρόνια.

Αθλητές από 45 χώρες θα διαγωνιστούν σε 55 αθλήματα, κάποια από τα οποία δεν είναι ολυμπιακά και υπάρχουν αθλήματα όπως το μπριτζ και το τζετ σκι.

Οι Ασιατικοί Αγώνες 2018 θα υποδεχτούν φέτος και τα video games τα οποία δεν θα έχουν επίσημο χαρακτήρα και δεν θα δοθούν μετάλλια όμως στη διοργάνωση στην Κίνα το 2022 θα είναι επίσημο αγώνισμα των Ασιατικών Αγώνων.

Για πρώτη φορά, φέτος, οι αγώνες θα λάβουν μέρος σε δυο πόλεις. Την Τζακάρτα και το  Palembang. Η τελετή έναρξης και η τελετή λήξης θα γίνουν στο στάδιο Gelora Bung Karno.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν οι 45 χώρες που ανήκουν στο Ολυμπιακό συμβούλιο της Ασίας και κάποιες από αυτές είναι το Αφγανιστάν, η Νότια Κορέα, οι Μαλδίβες, η Μογγολία, το Μπουτάν, το Μπαγκλαντές, η Μαλαισία, το Ιράν, το Ιράκ, το Λάος, και άλλες.

Η τοξοβολία, το μπέιζομπολ, η κολύμβηση, η ποδηλασία, η ξιφομαχία, το μπάσκετ και άλλα αθλήματα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές που θα δώσουν το παρόν.

Οι αγώνες αναμένεται να λήξουν στις 2 Σεπτεμβρίου του 2018.

Τι είναι τα Google Doodles;

Τα doodles είναι ξεχωριστές εκδόσεις του λογοτύπου της Google στην αρχική της σελίδα. Το πρώτο doodle δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για πρακτικούς λόγους και κανείς δεν φανταζόταν ότι θα γίνει τόσο δημοφιλές και ότι θα καταλήξει να θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της σελίδας αναζήτησης της Google. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα πλέον πολλοί ανυπομονούν να δουν κάθε νέο doodle που δημιουργούμε! Τα doodles δημιουργούνται για να γιορτάσουν γεγονότα, επετείους και γενέθλια καλλιτεχνών, επιστημόνων, μουσικών και άλλων ξεχωριστών προσωπικοτήτων. Μπορεί να είναι η πρώτη μέρα του σχολείου, τα γενέθλια του Οδυσσέα Ελύτη ή η 50η επέτειος από την ανακάλυψη του γενετικού κώδικα. Η doodle ομάδα της Google ψάχνει πάντα για νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;