Η Kourtney Kardashian είπε δημόσια όλα αυτά που πραγματικά σκεφτόμαστε για την οικογένεια της!
Κόλαφος η μεγάλη αδερφή!

The Kardashians… Ένα όνομα, μια ιστορία!

Η γνωστή οικογένεια της Αμερικής έχει απασχολήσει πολύ και δε σταματά να προκαλεί συνεχώς. Στον παγκόσμιο χάρτη της showbiz, οι Kardashianas-Jenners είναι ψηλά στη λίστα και ο χώρος των social media, του beauty και της μόδας τους ανήκει.

Η μεγάλη αδερφή της οικογένειας, Kourtney, φαίνεται πως έχει βαρεθεί με όλα αυτά που συμβαίνουν και στο πρώτο επεισόδιο του reality τη βλέπουμε να έχει ένα άγριο ξέσπασμα και αποκαλεί την οικογένεια της «τοξική». Μάλιστα, αναφέρει πως το μόνο που τους νοιάζει είναι τα χρήματα και τίποτα άλλο. Στον αντίποδα, η λατρεμένη Kim Kardashian, της επιτέθηκε με υβριστικά λόγια και της είπε πως αν δεν είναι ευχαριστημένη, να αποχωρήσει από το show.

H Κourtney είπε πως θέλει να ασχολείται περισσότερο με τα παιδιά της και πως δε θέλει να νοιάζεται μόνο για τα γυρίσματα αλλά και για την ίντριγκα που θέλει η οικογένεια να δημιουργήσει. Η Kim της είπε πως είναι η μόνη που δεν κάνει κάτι και πως θα πρέπει επιτέλους να σκεφτεί τους άλλους που έχουν τις επιχειρήσεις τους.

Το άδειασμα της Kourt δε σταμάτησε στο show αφού τα σχόλια της σε Twitter και Instagram συνεχίζονται και όλοι αναρωτιούνται αν θα συνεχίσει!

Δες ένα απόσπασμα από τον τσακωμό:

Δες και αυτό: Οι αδερφές Kardashian έκαναν μια κίνηση που δεν περίμενε κανείς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
7'
48 - 39
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;