Γένοβα: Κατέρρευσε μεγάλο τμήμα γέφυρας - Συγκλονίζει το βίντεο που δείχνει τη στιγμή!
Καταστροφή στη Γένοβα!

Τραγωδία σημειώθηκε στη Γένοβα πριν από λίγες ώρες καθώς κατέρρευσε μεγάλο τμήμα της γέφυρας Morandi.

Πριν από λίγες ώρες μεταδόθηκε η είδηση από τα διεθνή μέσα πως ένα μεγάλο κομμάτι της γέφυρας Morandi, που βρίσκεται στη Γένοβα, ότι κατέρρευσε και μέχρι στιγμής κάνουν λόγο για 20 νεκρούς, χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τις αρμόδιες αρχές.

Οι ιταλικές αρχές έχουν δώσει στη δημοσιότητα διάφορες εικόνες από την καταστροφή ενώ αναφέρουν πως προσπαθούν να σώσουν επιζώντες από τα ερείπια που δημιουργήθηκαν από την κατάρρευση της γέφυρας. Η γέφυρα βρίσκεται έξω από τη Γένοβα στον αυτοκινητόδρομο Α10. Η δημόσια τηλεόραση της Ιταλίας αναφέρει πως πηγές του Υπουργείο δήλωσαν ότι καταπλακώθηκαν 10 αυτοκίνητα και πέντε φορτηγά αλλά αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση.

Αμέσως έσπευσαν τα σωστικά συνεργεία για να βοηθήσουν όσους βρέθηκαν αντιμέτωποι με την τραγική αυτή στιγμή και μέχρι στιγμής γίνεται λόγος για 20 τραυματίες αλλά τίποτα δεν είναι επίσημο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, κατέρρευσε τμήμα μήκους 200 μέτρων από ύψος 50 μέτρων και πολλοί αναφέρουν πως ευθύνεται η μεγάλη νεροποντή που έπληξε την περιοχή. Τα σωστικά συνεργεία προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν.

Στο Twitter έχουν αναρτηθεί πολλές εικόνες και βίντεο από την καταστροφή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;