Δεκαπενταύγουστος: 4+1 επιλογές για εσένα που θα μείνεις στην πόλη!

Από neolaia.gr Team 14 Αυγούστου 2018

Μη σκας... Ο Δεκαπενταύγουστος είναι ωραίος στην πόλη!

Ο Δεκαπενταύγουστος είναι λίγες ώρες μακριά!

Μπορεί να έχεις μείνει «κολλημένος» στην πόλη αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε μπορείς να ευχαριστηθείς ότι έχει να σου προσφέρει ο Δεκαπενταύγουστος στην περιοχή σου. Ειδικά αν είσαι από Αθήνα, μιλάμε για απόλυτη ηρεμία και αμέτρητες βόλτες στο κέντρο χωρίς να σε νοιάζει η κίνηση.

Αυτές είναι οι «λύσεις» που θα σου προτείνουμε για να περάσεις τέλεια!

1. Βόλτα στην πόλη σου!

Η πόλη τον Δεκαπενταύγουστο είναι τελείως διαφορετική. Οι περισσότεροι επιλέγουν να λείπουν, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι υπέροχα στην πόλη σου. Βόλτες στα σοκάκια, και ίσως μπορείς να πας σε περιοχές που πριν δεν τολμούσες εξαιτίας της αυξημένης κίνησης.

2.Θερινός κινηματογράφος. 

Σε πολλές πόλεις ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου διοργανώνονται πολλές προβολές και μπορείς να διαλέξεις να δεις πολλές ταινίες που σου αρέσουν. Δεν παίζει να είσαι ο μόνος στην πόλη σου, οπότε πάρε έναν φίλο ή το ταίρι και δείτε ταινίες!

3.Πισίνα 

Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία και μαγαζιά που σου προσφέρουν την άνεση μιας όμορφης πισίνας. Επιστράτευσε τους εναπομείναντες φίλους σου και κάντε μια εξόρμηση στην πισίνα, πίνοντας κοκτέιλ. Μια μέρα είναι… ας έχει λίγη πολυτέλεια.

4.Μαραθώνιος GOT! 

Δεν υπάρχει κάποιος που δεν είναι φαν της σειράς-έπος! Αν θες να θυμηθείς κάποια πράγματα που ίσως έχεις ξεχάσει, τώρα είναι η ευκαιρία. Φτιάξε το αγαπημένο σου φαγητό και απήλαυσε όποια επεισόδια σου αρέσουν.

+1. Διάλεξε κάποια παραλία για βουτιές! 

Αν είσαι στην Αττική τότε μπορείς να μπεις εδώ και να δεις τις επιλογές σου! Η παραλία θα είναι σχεδόν άδεια και θα μπορέσεις να πλατσουρίσεις ελεύθερα χωρίς να σε ενοχλεί κανείς! Εννοείται, πως πρέπει να βγάλεις φωτογραφίες και να δείξεις σε όσους λείπουν πως περνάς και στην πόλη σου καλά!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486