Ποιοι διάσημοι έχουν γνωρίσει καλά την αποτυχία πριν τα καταφέρουν;
Ο δρόμος για την αναγνώριση δεν ήταν εύκολος για αυτούς τους σταρ, οι οποίοι απέτυχαν παταγωδώς αρκετές φορές πριν τα καταφέρουν!

Ο δρόμος για την αναγνώριση δεν ήταν εύκολος για αυτούς τους σταρ, οι οποίοι απέτυχαν παταγωδώς αρκετές φορές πριν τα καταφέρουν!

Ο Τόμας Έντισον είπε κάποτε πως πολλοί από τους αποτυχημένους είναι άνθρωποι που δεν κατάλαβαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία, λίγο προτού τα παρατήσουν.

Το συγκεκριμένο κομμάτι δεν αφορά αυτούς που τα παράτησαν, αλλά εκείνους που κατάφεραν να μείνουν στην ιστορία. Εκείνες τις προσωπικότητες που δεν τα παράτησαν και που δίνουν το παράδειγμα σε εμάς που αφήνουμε να μας ρίχνει η παραμικρή αναποδιά!

Ποιοι είναι αυτοί;

Steven Spielberg 

Best Director nominee Steven Spielberg arrives on the red carpet for the 85th Annual Academy Awards on February 24, 2013 in Hollywood, California. AFP PHOTO/FREDERIC J. BROWN (Photo credit should read FREDERIC J. BROWN/AFP/Getty Images)
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ απορρίφθηκε απο την Σχολή Κινηματογράφου της Νότιας Καλιφόρνια δύο φορές.

Όχι μόνο δεν τα παράτησε αλλά χάραξε και την δική του μοναδική πορεία στον χώρο του κινηματογράφου, σκηνοθετώντας μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες των τελευταίων ετών. Κατά καιρούς έχει στηρίξει την Σχολή που τον απέρριψε… με δωρεές.

Anna Wintour

anna-wintour
Η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue κατέχει την 28η θέση στη λίστα των 100 πιο ισχυρών γυναικών στον κόσμο.

Ωστόσο, η αρχή της καριέρας της δεν προμήνυε σε καμία περίπτωση αυτήν την κατάληξη. Απολύθηκε εννέα μήνες μετά την πρόσληψή της από το Harper’s Bazaar επειδή θεωρήθηκε πως “δεν καταλάβαινε την αμερικανική αγορά”.

Και αφότου άρχισε να εργάζεται για το περιοδικό Viva, εκείνο έκλεισε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τελικά, όμως, κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας!

Michael Jordan

February 24, 1997: Michael Jordan of the Chicago Bulls. ***** NORTH & SOUTH AMERICA SALES ONLY ----- NORTH & SOUTH AMERICA SALES ONLY *****

 

Στο λύκειο, μια ομάδα μπάσκετ τον είχε αποβάλλει λόγω έλλειψης δεξιοτήτων. Ο Jordan δήλωσε, επίσης, πως: “Έχω χάσει περισσότερα από 9.000 καλάθια στη ζωή μου και περισσότερους από 300 αγώνες. Στις 26 φορές που μου εμπιστεύτηκαν το τελικό καλάθι, αστόχησα. Έχω αποτύχει ξανά και ξανά στη ζωή μου αλλά δεν έχασα το κουράγιο μου. Γι’αυτό πέτυχα”.

 

 

Evan Spiegel

Snapchat co-founder and CEO Evan Spiegel.
Snapchat co-founder and CEO Evan Spiegel.

Πρόκειται για τον νεότερο δισεκατομμυριούχο του κόσμου, συνιδρυτή της εφαρμογής Snapchat.

Πριν από λίγα χρόνια, όταν ακόμα σπόυδαζε, έζησε έναν χωρισμό που του άλλαξε την ζωή, ενώ βρέθηκε να έχει ως μόνο υποστηρικτή την μητέρα του, μιας και η αδελφότητα στην οποία ήταν μέλος ξαφνικά καταργήθηκε!

Oprah Winfrey

Oprah-Magazine_Chris-Craymer_smaller
Η Oprah είναι σήμερα απο τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο μέσα απο την εκπομπή της “Τhe Οprah Winfrey Show” που σημειώνει για πολλά χρόνια υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Επιπλέον, ανακυρήχθηκε η πλουσιότερη Αφροαμερικανίδα του 20ου αιώνα.

Η καριέρα της ξεκίνησε άσχημα με τον διευθυντή της, όσο ήταν ακόμα 22 ετών και συμπαρουσιάστρια στην τηλεόραση της Βαλτιμόρης, της είπε ότι θα θα απολυθεί επειδή δενόταν συναισθηματικά με τους καλεσμένους της. Ο λόγος αυτός έγινε και η αιτία της μετέπειτα επιτυχίας της.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;