5 πράγματα που μαρτυρούν ότι μια σχέση θα γίνει μακροχρόνια
Δεν είναι εύκολο να μείνεις με τον άλλο για χρόνια!

Όταν μπαίνεις σε μία σχέση και είσαι στα φουλ του έρωτα, νιώθεις ότι τίποτα δε μπορεί να σε χωρίσει από τον άλλο! Και περνάει λίγος καιρός και αρχίζεις και βλέπεις πιο καθαρά και συνειδητοποιείς πως μια σχέση δεν είναι όλο αγάπες και λουλούδια. Χρειάζεται προσπάθεια για να μείνεις με τον άλλο, να διατηρήσεις τον έρωτα και να συμβιώνετε αρμονικά.

Υπάρχουν λοιπόν κάποια σημάδια που μαρτυρούν πως η σχέση σας θα κρατήσει για πολύ- πολύ καιρό!

1. Περνάτε χρόνο μαζί

Το να περνάς ποιοτικό χρόνο με τον άλλο στην καθημερινότητα δεν είναι καθόλου δεδομένο. Ο καθένας μπορεί να έχει τις υποχρεώσεις του, άλλα πάντα ξεκλέβει χρόνο έστω το βράδυ για να καθίσει με τον σύντροφό του και να περάσουν χρόνο μαζί, να βγουν μια βόλτα και να αποφορτιστούν.

2. Εκφράζετε τα συναισθήματά σας

Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι όλη την ώρα μες στα μέλια και τα σάλια. Αυτό όταν περάσεις την εφηβεία δεν είναι και τόσο λογικό. Αλλά με τον τρόπο του ο καθένας δείχνει ΣΑΦΩΣ στον άλλο πως αισθάνεται. Με λόγια και φυσικά με πράξεις.

3. Κάνετε σχέδια

Μπορεί να είναι από το πιο απλό, όπως το που θα πάτε μαζί διακοπές το καλοκαίρι (ενώ είναι ακόμα Νοέμβρης), μέχρι το που θα θέλατε να είστε μαζί σε 5 χρόνια. Δεν έχει σημασία αν αυτά τα σχέδια γίνουν πραγματικότητα. Αυτό που μετράει είναι να μπορείς να έχεις με τον άλλο κοινά όνειρα.

4. Στηρίζετε ο ένας τον άλλο

Είναι σημαντικό ο καθένας να έχει τον τομέα του, το “αντικείμενό” του, ωστόσο το σημαντικό είναι να στηρίζουμε τον σύντροφό μας και να δείχνουμε πως εκτιμούμε τόσο τον ίδιο όσο και τις προσπάθειές του.

5. Κάνετε εκπλήξεις

Όχι, τα υλικά αγαθά δε μπορούν να καθορίσουν την ποιότητα μιας σχέσης. Οπότε δε χρειάζεται να πάρεις ένα πανάκριβο δώρο στον άλλο για να του κάνεις έκπληξη. Το βασικό είναι να προσφέρεις συχνά “ταρακουνήματα” στην καθημερινότητά σας. Πρόσεξε όμως μη το παρακάνεις και καταντήσεις γραφικός.

Δες κι αυτό: Ποιο είναι το τέλειο μέρος για το πρώτο ραντεβού;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;