Φωτιά στο Μάτι: Drone καταγράφει συγκλονιστικές εικόνες! (video)
Μέσα από ένα βίντεο καταγράφεται η μεγάλη φωτιά στο Μάτι!

Η Αττική βιώνει δύσκολες στιγμές και η φωτιά στο Μάτι άφησε τα πάντα κατεστραμμένα.

Τα πύρινα μέτωπα που «άνοιξαν» σε περιοχές κατάφεραν να κοστίσουν τη ζωή σε 50 ανθρώπους, όπως αναφέρουν μέχρι στιγμής οι επίσημες πληροφορίες ενώ γίνεται λόγος για πολλούς παραπάνω νεκρούς χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

Η φωτιά στο Μάτι προκάλεσε καταστροφικές ζημιές και η επόμενη μέρα μπορεί απλά να θεωρείται τραγική. Στην περιοχή εντοπίστηκαν παραπάνω από 20 νεκροί, και σύμφωνα με όσα αναφέρονται, οι άνθρωποι βρέθηκαν σε ένα οικόπεδο, ενώ εικάζουν πως προσπάθησαν να καταφύγουν στη θάλασσα αλλά εγκλωβίστηκαν στο χώρο με αποτέλεσμα να βρεθούν αντιμέτωποι με το σκληρό «πρόσωπο» της φωτιάς. Μια εικόνα που μεταφέρουν όσοι βρέθηκαν στην περιοχή και αντίκρισαν το τραγικό συμβάν είναι πως οι άνθρωποι βρέθηκαν αγκαλιά και αυτό καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την αντιμετώπιση της κατάσταση καθώς είναι τρομερά στενάχωρη.

Η μεγάλη φωτιά που έχει σημειωθεί στην Αττική συγκλονίζει τόσο την ελληνική κοινωνία όσο και άλλες χώρες, καθώς πρόκειται για μια τραγωδία που είναι πραγματικά ανείπωτη.

Το Μάτι Αττικής είναι παραθεριστικός οικισμός της Ανατολικής Αττικής, στα διοικητικά όρια του δήμου Νέας Μάκρης στο νοτιότερο σημείο στα σύνορα με την Ραφήνα.

Αυτές είναι οι εικόνες που κατέγραψε το drone της ομάδας Up Drones από την καταστροφή που άφησε πίσω της η φωτιά στο Μάτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;