Beach House Festival 018 - Full Moon @ Bolivar Beach Bar
Το μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού της ηλεκτρονικής μουσικής, το σημαντικότερο ηλεκτρονικό Festival της πόλης, το BEACH HOUSE FSVL επιστρέφει ανανεωμένο στο Bolivar Beach Bar!

Bolivar Beach Bar

Powered by Minotaur-Minotaur Music Productions

Beach House Festival 018
Full Moon

Agoria

Stephan Bodzin [Live]

K.BHTA – Mikael Delta [Dj Set]

ONYVAA

Σάββατο 28 Ιουλίου

Bolivar Beach Bar
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Doors Open: 20:00 | Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα

Το μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού της ηλεκτρονικής μουσικής, το σημαντικότερο ηλεκτρονικό Festival της πόλης, το BEACH HOUSE FSVL επιστρέφει ανανεωμένο στο Bolivar Beach Bar, στις 28 Ιουλίου για μια εκρηκτική και μυσταγωγική βραδιά υπό το φως της πανσελήνου. Με ένα line up κατάλληλο για την περίσταση που εξιτάρει τη φαντασία και υπόσχεται μια ανεπανάληπτη πραγματικότητα σ’ ένα ακόμα μεγάλο πάρτι πάνω στην άμμο και κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι. Headliner το ανήσυχο πνεύμα της ευρωπαϊκής house σκηνής Agoria κι ο μοντέρνος κι επιδραστικός Stephan Bodzin που έρχεται να μας διηγηθεί τη δική του μελωδική Techno ιστορία και να οδηγήσει το dancefloor του Bolivar σε φρενίτιδα. Το ιδιαίτερο φετινό line up κοσμείται από την παρουσία του εμβληματικού διδύμου των K.BHTA – Mikael Delta για ένα ανεπανάληπτο dj set και ολοκληρώνει η ανερχόμενη και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της σύγχρονης dance σκηνής η ONYVAA. Το Beach House Festival εδώ και μερικά χρόνια δικαιότατα έχει εδραιωθεί ως το κυρίαρχο χορευτικό ραντεβού του καλοκαιριού έχοντας πάρει τις διαστάσεις μιας μεγάλης μουσικής γιορτής η οποία αγγίζει τα όρια της Pop!

Ο Γάλλος Sébastien Devaud, aka Agoria, ιδρυτής του label InFiné αλλά και του Nuits Sonores Festival αποτελεί μια από τις πιο ανήσυχες περιπτώσεις καλλιτέχνη της ευρωπαϊκής house σκηνής. Έγινε παγκοσμίως γνωστός με κυκλοφορίες του στην Pias Recordings, αλλά και με το album “Blossom” που τον καταξίωσε, μαζί με τα remixes για καλλιτέχνες όπως ο Moby και οι Metronomy. Ξεκίνησε το 1999 κι απέκτησε μεγαλύτερη διεθνή φήμη με μια σειρά από 12΄΄ στην Pias recordings το 2002, τα οποία ακολούθησε το σπουδαίο album Blossom. Έχει κυκλοφορήσει 3 ακόμη. Τα “The Green Armchair” [2006], “Soundtrack Go Fast [2008], “Impermanence” [2011] όλα αποδείξεις της μεγάλης ικανότητας του να παράγει βαθιά, μελωδικά, stripped-back techno κομμάτια. Αυτή τη στιγμή δουλεύει πάνω στο 5ο του album και πειραματίζεται με άλλες μορφές τέχνης όπως cinema, sound design και η σύγχρονη τέχνη.

Ο Stephan Bodzin αποτελεί μια ιδιαίτερη persona που επηρεάζει τις καταστάσεις στην παγκόσμια techno σκηνή εδώ και πολλά χρόνια. Ο Γερμανός star είναι ένας γνήσιος υπηρέτης της αυθεντικότητας, χωρίς την οποία όπως πιστεύει, «Όλα θα φαίνονταν να είναι τίποτα περισσότερο από ένα κοίλο κέλυφος “. Ξεκίνησε να συνθέτει μουσική για πολλά διάσημα ευρωπαϊκά θέατρα, αλλά σύντομα ερωτεύτηκε τους ήχους των νυκτερινών κλαμπ και άρχισε να παίζει δικής του δημιουργίας techno. Δημιούργησε ιστορικά album όπως τα “Luna” και “Kerberos & Styx”, οι καρποί των οποίων έχουν καθορίσει τη σύγχρονη τεχνολογική σκηνή μέχρι σήμερα. Οι παραγωγές του Stephan Bodzin είναι ανεπανάληπτες καθώς σε υπνωτίζουν με αποτέλεσμα μια αξέχαστη αίσθηση της μελωδίας που κολλάει στο μυαλό. Στα dj set του ο Stephan Bodzin διηγείται με απαράμιλλη δεξιοτεχνία τις ιστορίες του και οδηγεί το dancefloor σε φρενίτιδα αλλά και εξίσου εντυπωσιακά μπορεί live να δημιουργήσει γοητευτικά, υψηλού αντίκτυπου soundtrack για την βραδιά και το κοινό του. Σε όλες τις ηπείρους, δεν υπάρχει ένα κλαμπ ή ένα φεστιβάλ που να μην έχει υπάρξει headliner του. «Σε όλες μου τις συνεργασίες κατάφερα να αφήσω τις ιδέες μου να ρέουν ελεύθερα και να αναπτύξω το δικό μου στυλ “εξηγεί και το απέδειξε με το ντεμπούτο άλμπουμ του 2007, “Liebe ist …” και τις πολλές άλλες πρωτότυπες παραγωγές που ακολούθησαν, όπως το μοναδικό «Sungam» του 2014, Νο4 στην RA και το τεράστιο remix του “Jo Gurt” του Super Flu του ίδιου έτους. Το 2015 είδε αυτόν τον εγκέφαλο της Βρέμης να κυκλοφορεί το δεύτερο πλήρες μήνυμά του, “Powers of Ten”. Το άλμπουμ είναι ένα άλλο μαγικό κομμάτι δουλειάς που επικεντρώνεται στη μελωδία και τον ρυθμό, το δυναμικό μπάσο και τον σπιρτόζικο σχεδιασμό ήχου, ενώ αποτελεί ένα πραγματικά διασκεδαστικό ταξίδι μέσα από το μυαλό, τη μουσική, το σώμα και την ψυχή αυτού του πραγματικά κορυφαίου από τους μοντέρνους της dance σκηνής.

Τα λόγια είναι φτωχά όταν αναφερόμαστε στους K. BHTA και Mikael Delta, βασικά μέλη των Stereo Nova ένα από τους σημαντικότερα κεφάλαια της εγχώριας ηλεκτρονικής σκηνής, ένα από τα εμβληματικότερα κι επιδραστικότερα συγκροτήματα της χώρας ολόκληρης. Οι μοναδικές urban εξιστορήσεις των 2 καλλιτεχνών βρίσκονται στις καρδιές όλων που βίωσαν την εποχή εκείνη αλλά κατακτούν και κάθε νέο ακροατή καταδεικνύοντας το μέγεθος της διαχρονικότητας τους και της μουσικής τους ποιότητας. Τα πρώτα άλμπουμ των Στέρεο Νόβα περιείχαν κυρίως κομμάτια που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως techno ambient. Στη συνέχεια ο ήχος τους “σκλήρυνε”, κινούμενοι πια στον ευρύτερο χώρο της techno. Χαρακτηριστικός είναι κι ο στίχος της μπάντας. Ο Κωνσταντίνος Βήτα ραπάρε πεζά ποιήματα που έχει γράψει ο ίδιος, δημιουργώντας συνολικά στην ελληνική μουσική σκηνή ένα νέο πρωτοποριακό είδος που επηρέασε ακόμα και την ποπ μουσική. Το 1996 ο Αντώνης Πι αποχώρησε από το γκρουπ και Οι Στέρεο Νόβα διαλύθηκαν οριστικά στα τέλη του 1997. Τα μέλη τους συνεχίζουν ξεχωριστά τον δρόμο τους στη μουσική μέχρι σήμερα.

Η Dj και παραγωγός ONYVAA αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα της Ευρωπαϊκής dance σκηνής, γνωστή για την μελωδική της Techno με επιρροές από το Ντιτρόιτ και άγριες analog πινελιές. Η βάση της βρίσκεται στο παρίσι κι είναι δημιουργός του underground label, Passeport. Το label στηρίζεται από καλλιτέχνες όπως Laurent Garnier, Maya Jane Coles, Joris Voorn, Paco Osuna κ.α. κι έτσι έχει τη δυνατότητα να διατηρεί την καλλιτεχνική της αυτονομία στις παραγωγές της. Με μια βαθιά αγάπη για την σκοτεινή πλευρά των ηχογραφήσεων, συλλαμβάνει οργανικούς ήχους από όλο τον κόσμο κι ενσωματώνει την ατμόσφαιρά τους στα κομμάτια της. Έχει εμφανιστεί δίπλα σε καλλιτέχνες όπως DJs like Pan-Pot, Luke Slater, Amelie Lens, Charlotte de Witte, ANNA and Bambounou. Μέσα στο 2018 σχεδιάζει να παρουσιάσει σε όλο τον κόσμο τις “Passeport Night’s” όπου ελπίζει να γοητεύσει τους ακροατές παγκοσμίως με τα ενεργητικά κι αισθηματικά της set.

Feel the Sand, Feel the Sea, Feel the Air
Live the Experience

Event Info:
Doors Open: 20:00
Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;