Μήπως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε αυτό που όλοι περίμεναν; (video)
Μήπως έγινε η αποκάλυψη κατά λάθος;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή αλλιώς «Queen», όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της, ήταν το πρόσωπο που μονοπώλησε το Survivor 2018 για όσο διάστημα βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Η παρουσιάστρια έχει απασχολήσει πολύ τους τελευταίους μήνες, καθώς όλοι αναρωτιούνται αν θα έχεις κάποια τηλεοπτική «στέγη» και αν θα παρουσιάσει κάποια εκπομπή! Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν, και όπως φαίνονται κάποια επιβεβαιώνονται.

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, θα παρουσίασει το show μόδας «My Style Rocks», αλλά τόσο η ίδια όσο και ο τηλεοπτικός σταθμ’ος ΣΚΑΙ, δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα… ή μήπως χθες έγινε η ανεπίσημη δήλωση που όλοι περίμεναν;

Στον ημιτελικό του Survivor 2018, o Σάκης Τανιμανίδης έδωσε το λόγο στην παρουσιάστρια και τη ρώτησε αν έχει κανένα κουτσομπολιό και να πάνε καλά οι συζητήσεις με το ΣΚΑΙ. Εκείνη απάντησε πως είναι σε καλό δρόμο και πως σίγουρα ο Νικόλας (Αγόρου) his styles rocks.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αμέσως είπε «Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε»!

Τα σενάρια είναι δυο! Ή μας τρολλάρει για όλα αυτά που έχουν ακουστεί ή όντως θα είναι στο τιμόνι της παρουσίασης του My Style Rocks και μας το είπε με πλάγιο τρόπο!

Δες το σχετικό βίντεο:

Δες και αυτό: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγε στο Survivor 2018 και μας δείχνει το σώμα της ΣΗΜΕΡΑ! (photo)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;