Kylie Jenner: Μπήκε στη λίστα Forbes ως μια από τις πλουσιότερες γυναίκες της Αμερικής!
Τα κατέφερε η Kylie Jenner και πλέον όλος ο κόσμος είναι στα πόδια της!

Η Kylie Jenner, μπορεί να είναι η μικρότερη της οκογένειας των Kardashians-Jenner, αλλά πλέον είναι αυτή που έχει καταφέρει να κάθεται ψηλά στο θρόνο!

Η γνωστή τηλεπερσόνα και δημιουργός της εταιρείας Kylie Cosmetics, είναι έτοιμη να κατακτήσει τον τίτλο της πιο νέας αυτοδημιούργητης δισεκατομμυριούχου, καθώς η εταιρείας της αγγίζει τα 900 εκ. δολάρια. Η «αυτοδημιούργητη»Kylie Jenner φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Forbes και είναι η μικρότερη σε ηλικία αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος, σύμφωνα με το εξώφυλλο του περιοδικού Forbes.

Η Kylie Jenner καταλαμβάνει τη θέση 27 στη λίστα και βρίσκεται ανάμεσα σε 60 γνωστές κυρίες της Αμερικής.

H 20χρονη, Kylie Jenner, – τον Αύγουστο γίνεται 21 ετών- έχει καταφέρει από το 2016 μέχρι και σήμερα να μετατρέψει την εταιρεία της σε αυτοκρατορία, καθώς τα καλλυντικά που λανσάρει γίνονται ανάρπαστα από το πρώτο λεπτό και δεν είναι λίγες οι γυναίκες που τη λατρεύουν. Εκτός από την τεράστια εταιρεία που δημιούργησε, η τηλεπερσόνα είναι και μια από τις βασίλισσες των social media, καθώς όπως ακούγεται μπορεί να  πάρει μέχρι και ένα εκατομμύριο δολάρια για ένα και μόνο post.  Το Forbes εκτιμά πως η εταιρεία της κοστολογείται στα 900 εκ. δολάρια και αναμένεται να υπάρξει αύξηση ενώ η Kylie Jenner είναι η μόνη μέτοχος της εταιρείας.

Η επιχειρηματίας (ναι, έτσι θα την πούμε!) θα καταφέρει να ξεπεράσει μέχρι  και τον ιδιοκτήτη του Facebook, Mark Zuckerberg, o οποίος κατάφερε να γίνει δισεκατομμυριούχος στα 23 του χρόνια.

Η αλήθεια είναι πως δε ξέρουμε κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί αυτοδημιούργητη, καθώς η νεαρή γυναίκα δεν ήταν άγνωστη. Η Kim Kardashian ήταν εκείνη που έφερε στο προσκήνιο την οικογένεια και με τους κατάλληλους χειρισμούς, όλοι κατάφεραν να αξιοποιήσουν αυτό που αγαπούν και να γίνουν ακόμη πιο γνωστοί. Η Kris Jenner ήταν αυτή που άπραξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, καθοδήγησε την Kim και έπειτα ακολούθησαν όλες οι υπόλοιπες αλλά μάλλον μετρά το τελικό αποτέλεσμα στις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Αυτό είναι το εξώφυλλο του Forbes:

Δες και αυτό: Η Kylie Jenner «ξεφούσκωσε» τα χείλη της και η αλλαγή ΔΕΝ κρύβεται! (photos)

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;