Power of Love: Η Τζούλια «λύνει» τη σιωπή της και ο Μιχάλης πετά «καρφιά» στο Instagram! (photos)
Τελικά υπάρχουν ανατροπές και μετά το Power of Love.

To Power of Love μπορεί να «δίδαξε» αγάπη αλλά φαίνεται πως δεν ήταν όλοι οι παίκτες έτοιμοι να τη διαχειριστούν.

Η Τζούλια Καραγιάννη και ο Μιχάλης Κάββαλος, ήταν ένα από τα ζευγάρια του Power of Love, που κατάφερε να φτάσει στον τελικό αλλά το έπαθλο κέρδισαν η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας.

Η σχέση των δυο παικτών έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα, τόσο στους θαυμαστές τους όσο και στα μέσα, αφού πριν από λίγο καιρό είχαμε δει στο Instagram πως η Τζούλια μιλούσε με τον Μιχάλη ενώ ήταν στη Μύκονο μέσω βίντεοκλήσης, αλλά τώρα φαίνεται πως τα πράγματα έχουν πάρει άλλη τροπή.

Από τη στιγμή που έχει τελειώσει το Power of Love, οι δυο παίκτες δεν έχουν βρεθεί ούτε μια φορά (όπως ακούγεται στα πηγαδάκια), η Τζούλια Καραγιάννη βρίσκεται από το ένα νησί στο άλλο (και καλά κάνει το κορίτσι) ενώ ο Μιχάλης είναι συνεχώς με τους Ζάρλα, Μαστοράκη και κάποιους άλλους παίκτες και οι αναρτήσεις του είναι γεμάτες υπονοούμενα.

Τα δυο παιδιά μάλλον έχουν δώσει τέλος στη σχέση τους, διότι αν κάποιος καλοσκεφτεί όλα αυτά που συμβαίνουν, καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα. Υπάρχουν υπονοούμενα που δεν είναι εύκολο να τα προσπεράσει κανείς και παρόλο που ακούγεται ότι έγιναν προσπάθειες, όλα δείχνουν πως έχει δοθεί τέλος.

Σίγουρα παίζουν πολλά τα οποία δε γίνεται να γνωρίζουμε, διότι το κάθε ζευγάρι ξέρει καλύτερα τι συμβαίνει στη σχέση του αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που κάνουν «μπαμ»!

Δες τις σχετικές φωτογραφίες: 

Δες και αυτό: Power of Love: Μιζεράκη-Ζάρλας μαζί με Δώρο-Αθηνά και η Λορένη στην παραλία με το αγόρι της! (photos,video)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;