Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Θέλεις να τον δεις αλλά έχει αγώνα; Δες τι πρέπει να κάνεις!
To Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 δεν είναι πρόβλημα!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018  θα τελειώσει σε λίγες μέρες κορίτσια!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 ξεκίνησε στις 14 Ιουνίου και όπως κάθε αθλητικό event, έτσι και αυτό κατάφερε να γίνει ο φόβος και ο τρόμος πολλών γυναικών, καθώς οι άνδρες δείχνουν μια παραπάνω προτίμηση και τις παραμελούν λιγάκι. Αλλά να ξέρετε κορίτσια πως όλα στο χέρι σας είναι.

Οι άνδρες έχουν συγκεκριμένες απολαύσεις στη ζωή! Μια από αυτές είναι το ποδόσφαιρο και δε μπορείς να τους κακοκαρδίσεις διότι και εσύ φίλη μου, στο άκουσμα των εκπτώσεων τρέχεις στα μαγαζιά όπως ο Μέσι όταν ετοιμάζεται να βάλει γκολ.

Για μια ακόμη μέρα έχει αγώνα, και μάλιστα βρισκόμαστε στους ημιτελικούς και στις 15 Ιουλίου θα ξέρουμε ποια χώρα θα σηκώσει το τρόπαιο και θα ανακοινωθεί Παγκόσμια πρωταθλήτρια. Αλλά εσύ θέλεις να τον δεις σήμερα; Πάρα πολύ ωραία!

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Η Εθνική Αγγλίας κάνει μια κίνηση που αξίζει χειροκρότημα!

Ετοίμασε το σπίτι σου για Μουντιάλ και δείξε στον καλό σου πως μπορεί να έχει δυο απολαύσεις μαζί. Εσένα και το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Ενώ είσαι στη δουλειά στείλτου μήνυμα και προετοίμασε τον για το βράδυ! Πες του πως θα ετοιμάσεις το αγαπημένο υου φαγητό, πως έχεις προμηθευτεί τα κατάλληλα ποτά και πως θα τον περιμένεις με ανεβασμένη διάθεση.

Μόλις φύγεις από τη δουλειά κάνε τις ανάλογες ετοιμασίες και να φορέσεις το φόρεμα που αναδεικνύει τα κάλλη σου. Υποδέξου τον σαν να είναι ο απόλυτος πρωταθλητής και μην τον πειράζεις κατά τη διάρκεια του αγώνα γιατί θα το κάνει από μόνος του.

Μετά θα δεις τι θα γίνει!

Αν πάλι δε σου δώσει σημασία, ξεκίνα να κινείσαι στο χώρο και κάνε κινήσεις που θα του τραβήξουν τον ενδιαφέρον και στο ημίχρονο δώστου μια γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει στη συνέχεια. Πίστεψε με δε θα σταματήσει να το σκέφτεται και να κάνει με το μυαλό του άλλα σενάρια από αυτά που περίμενε.

Δες και αυτό: Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Ποιες χώρες συμμετέχουν στο διεθνές τουρνουά;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;