Ταϊλάνδη: Συνεχίζεται ο απεγκλωβισμός των παιδιών και ο Elon Musk στέλνει ενισχύσεις! (video)
Ταϊλάνδη: Ο κόσμος παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

H Ταϊλάνδη είναι η χώρα για την οποία ακούς τις τελευταίες μέρες και δυστυχώς ο λόγος, δεν είναι και ο καλύτερος.

Τις τελευταίες μέρες τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης μεταφέρουν συνεχώς ειδήσεις που αφορούν τον εγκλωβισμό 12 παιδιών και του προπονητή τους σε σπήλαιο στην Ταϊλάνδη.

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής:

Δώδεκα αγόρια και ο προπονητής τους εγκλωβίστηκαν στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ στην Ταϊλάνδη στις 23 Ιουνίου και αμέσως κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές, με σκοπό τον απεγκλωβισμό τους. Η είδηση έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου και μέχρι σήμερα απασχολεί έντονα. Προς το παρόν και σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από τα διεθνή μέσα, έχουν απεγκλωβιστεί μέχρι στιγμής 5 παιδιά και οι ομάδες διάσωσης προσπαθούν να παρέχουν όση περισσότερη βοήθεια μπορούν. Υπάρχουν έξω από το σπήλαιο 13 ιατρικές ομάδες και ελικόπτερα που θα μεταφέρουν τα παιδιά στο νοσοκομείο. Μέσα στο σπήλαιο παραμένουν άλλα 7 παιδιά και ο 25χρονος προπονητής τους και οι προσπάθειες γίνονται όλο και πιο μεγάλες, καθώς βιάζονται να βγάλουν και άλλα άτομα προτού νυχτώσει.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν η ομάδα ποδοσφαίρου με αγόρια ηλικίας από 11-16 ετών θέλησαν μαζί με τον προπονητή τους να εξερευνήσουν το σπήλαιο και ξαφνικά ξεκίνησε να πλημμυρίζει με αποτέλεσμα να υπάρξει μπλοκάρισμα της εισόδου.

Ο Ellon Musk θέλοντας να βοηθήσει την κατάσταση ετοιμάζεται να στείλει στην Ταϊλάνδη ένα mini υποβρύχιο που δημιουργήθηκε από τους μηχανικούς της εταιρείας του SpaceX. Η συγκεκριμένη κατασκευή είναι φτιαγμένη από αλουμίνιο και προς το παρόν κανείς δε γνωρίζει πως θα χρησιμοποιηθεί από τους διασώστες.

Δες το σχετικό απόσπασμα που δημοσίευσε στο Twitter:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;