Paul Van Dyk | Support Dj Set: Niko Zografos – Dj Steph @ Bolivar Beach Bar - Μάθε τα πάντα εδώ!
Μη το χάσεις!

F.S.I. Events

Proudly Present:

Paul Van Dyk

[From Then On]

Support Dj Set: Niko Zografos – Dj Steph

Σάββατο 7 Ιουλίου

Bolivar Beach Bar
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Doors Open: 21:00

Προπώληση: 8€ [Έως 30/6] & 10€ [1/7 – 7/7]
Ταμείο: 12€

Ο Γερμανός θρύλος και πραγματικός super star DJ & producer Paul Van Dyk, ένας εκ των σημαντικότερων εκπροσώπων της ηλεκτρονικής σκηνής παγκοσμίως, επιστρέφει το Σάββατο 7 Ιουλίου, καλεσμένος της FSI Events, στο Bolivar Beach Bar στο πλαίσιο της παρουσίασης του τελευταίου του album “From Then On” καλώντας μας ν’ ακούσουμε μαζί του το μέλλον, με trance ήχους και χρώματα μέχρι το ξημέρωμα! Μετά την περσινή μεγαλειώδη κι εκρηκτική εμφάνιση του, αποτελεί σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στα φετινά μουσικά δρώμενα της πόλης. Support από τον καταξιωμένο Ελληνοαμερικάνο Niko Zografos και τον Dj Steph.

To “From Then On” περιέχει 14 τραγούδια, περιλαμβάνοντας και singles που είχαν κυκλοφορήσει νωρίτερα όπως τα “Touched by Heaven”, “Everyone Needs Love” και “Stronger Together”. Σύμφωνά με τα λόγια του μεγάλου δημιουργούΗ έντονη εμπειρία από εικόνες, ήχους και αισθήσεις που χαρακτηρίζουν τα show μας, μαζί με τη μουσική από το album θα αποτελέσουν μια γιορτή της trance, της ζωής και της ενότητας”. O δίσκος είναι το αποτέλεσμα της ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρέθηκε ο σπουδαίος καλλιτέχνης μετά από ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο ατύχημα που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή το 2016. Αποτελεί τη βαθύτερη έκφραση των συναισθημάτων της μοναδικής και life changing εμπειρίας που βίωσε.

Το album είναι μεγαλειώδες, cinematic και τελειώνει θριαμβευτικά. 14 κομμάτια γεμάτα ενθουσιασμό, που ενοποιούν τις εσωτερικές στιγμές αντανάκλασης που φέρνουν πνευματική ηρεμία και την εκδήλωση της έκφρασης χαράς και θαύματος, τα βασικά υλικά με τα οποία ο Van Dyk πλέον χτίζει γύρω τους τις μουσικές δημιουργίες του. Θα ικανοποιήσει παλιούς και νέους fans του ανεπανάληπτου αυτού καλλιτέχνη που ποτέ δε σταματά να μας εκπλήσσει με την εξέλιξη του.

Το From Then On δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της περσινής του περιοδείας κι αποτελεί το όγδοο κατά σειρά studio album του Paul van Dyk. Κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2017 μέσω του lebel Vandit και συμμετέχουν καλλιτέχνες όπως, Ronald van Gelderen, Alex M.O.R.P.H., Jordan Suckley, Pierre Pienaar, και Tristan D.

Σχετικά με την ηλεκτρονική μουσική θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί πως ο Paul Van Dyk ανήκει στην τάξη των engineers ομοιάζοντας με αυτούς στην ταινία Prometheus. Ένας μουσικός πιονέρος, έχει χαρακτηριστεί ως ο «Κατασκευαστής» και ζωντανή ιστορία της μουσικής πρωτοπορίας. Πρότυπο για τις νεότερες γενιές dj καθώς και βαθιά ανθρωπιστής, ειρηνιστής και αλτρουιστής, με πληθώρα κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου και δράσεων.

Το 1994 κυκλοφόρησε το debut άλμπουμ “45 RPM”, το οποίο ακολούθησε το “Seven Ways” το 1996 και το “Out There And Back” το 2000. Το 2003 χάρισε ένα από τα πρώτα μεγάλα δώρα του στην ανθρωπότητα, το αξεπέραστο, ιστορικό κι ανεπανάληπτο album “Reflections”. Το 2007 μας παρουσίασε το “In Between”. To 2012 κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό και πολυδιάστατο “Evolution”, ένα album του οποίου το εξελικτικό περιεχόμενο χαρακτηρίστηκε τέλειο και τον Van Dyk να έχει πετύχει την εξέλιξη και στο όνομα και στην ουσία από περιοδικά όπως τα Raveline, Mixmag και DJ Mag. Το 2015 κυκλοφόρησε το 7ο studio άλμπουμ με τίτλο “The Politics Of Dancing 3”, ένας δίσκος κληρονομίας όπως ο ίδιος ον χαρακτήρισε. Φέτος μας επισκέπτεται με μια μουσική εμπειρία ζωής το From Then On [2017]

Με ιστορικά κομμάτια όπως τα “Another way”, “Talking in Grey”, “Face to face”, For an Angel”, “Come With Me”, “Guardian” αλλά και με νέα από τον τελευταίο του δίσκο θα βρίσκεται κοντά μας τη νύχτα της 7ης Ιουλίου για να μας ταξιδέψει ακόμα μια φορά, όπως μόνο αυτός γνωρίζει στο δικό του πολυδιάστατο και ηλεκτρονικό σύμπαν, αφουγκραζόμενοι ταυτόχρονα το μέλλον.

Προπώληση

E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link: https://www.viva.gr/tickets/music/bolivar-beachbar/paul-van-dyk/

και Τηλεφωνικά στο: 11876

Event Info:
Doors Open: 21:00
Είσοδος: Προπώληση: 8€ [Έως 30/6] & 10€ [1/7 – 7/7] | Ταμείο: 12€
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;