Ποιο είναι το πιο υγιεινό delivery - Πίτσα, κινέζικο ή χάμπουργκερ;
Μπορείς να ενδώσεις στον πειρασμό χωρίς να εξαντλήσεις το όριο θερμίδων ενός μικρού ελέφαντα!

Το μαγείρεμα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικά αν το ψυγείο σου είναι άδειο, τα σούπερ μάρκετ έχουν κλείσει και εσύ φλερτάρεις με την διάλυση. Οπότε, σε ποια λύση καταφεύγεις για να αποφύγεις το να αγγίξεις κατσαρόλα; Delivery.

Η επιλογή είναι δύσκολη. Δεν ξέρεις τι έχεις όρεξη να φας αλλά σίγουρα δεν θες να καταναλώσεις πολλές θερμίδες.

Έχουμε και λέμε, πίτσα, κινέζικο, χάμπουγκερ, ινδικό. Τι διαλέγεις;

Ας τα εξετάσουμε ένα-ένα:

Χάμπουργκερ

Less is more. Οτιδήποτε περιέχει άπειρη σάλτσα, τυρί και έξτρα υλικά θα πρέπει να αποφεύγεται. Για παράδειγμα, ένα cheeseburger από τα ΜακΝτόναλντς μπορεί να έχει περίπου 477 θερμίδες και 25 γρ. λιπαρών. Να κάτι που δεν θες για τον εαυτό σου. Όμως, αν επιλέξεις ένα απλό μπέργκερ, οι θερμίδες πέφτουν στις περίπου 240 και τα λιπαρά στα 8 γρ.

Έτσι μπορείς να ευχαριστηθείς το junk food σου χωρίς να σαμποτάρεις εντελώς την διατροφή σου.

Πίτσα

Οι Ιταλοί έχουν, αναμφισβήτητα, τελειοποιήσει την πίτσα. Όχι, όμως, και τα ελληνικά delivery. Η ιδανικότερη πίτσα είναι η πίτσα με την λεπτή ζύμη και τα σεμνά τόπινγκς. Ντομάτα, τυρί και άντε κανένα λαχανικό.

Επιπλέον, σε όλα αυτά μετράει και το μέγεθος της πίτσας. Αν η πίτσα είναι μεσαία προς μεγάλη, μπορείς να αρκεστής σε μερικά κομμάτια. Δεν χρειάζεται να την κατεβάσεις όλη.

Ινδικό

Όλα είναι θέμα επιλογών. Όσο περισσότερες οι σάλτσες, τόσο περισσότερες οι θερμίδες. Δοκίμασε να πάρεις ένα κοτόπουλο ταντούρι που περιέχει χαμηλή ποσότητα θερμίδων (περίπου 250) και συνόδευσε το με μια σούπα.

Κινέζικο

Τα πιάτα που περιέχουν θαλασσινά με πικάντικα μπαχαρικά, όπως οι γαρίδες σετσουάν, είναι πλούσια σε πρωτεϊνες και δεν είναι καθόλου παχυντικά. Προσοχή, βέβαια, στις σάλτσες.

Αν η όρεξη σου δεν τραβάει θαλασσινά, δοκίμασε να πάρεις άπαχο βοδινό κρέας με λαχανικά, το οποίο, όμως, να μην περιέχει πολλή σόγια.

Ο κόσμος του φαγητού σε περιμένει στο deliveras.gr
Εδώ μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν το app για Android και iOs!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;