12 ψυχολογικά θρίλερ που θα σε κάνουν να αποκτήσεις νεύρα από ατσάλι
Τα ψυχολογικά θρίλερ θέλουν αντοχή!

Τα ψυχολογικά θρίλερ όλοι τα γουστάρουν αλλά πολλοί δεν αντέχουν να τα δουν!

Υπάρχουν πολλές ταινίες που μπορείς να δεις αν θες να «φτιάξεις» τα νεύρα σου και να τα κάνεις ατσαλένια! Τα ψυχολογικά θρίλερ είναι αυτά που σε κρατούν σε αγωνία, σε κάνουν να είσαι στην τσίτα και σε κάνουν να τραβάς την κουβέρτα κοντά σου από φόβο.

Αυτά είναι τα ψυχολογικά θρίλερ που πρέπει να δεις: 

1.Jacob’s Ladder

Ο Τζέικομπ Σίγκερ είναι ταχυδρομικός υπάλληλος. Έχει χωρίσει από τη γυναίκα του και συζεί με τη συνάδελφό του, Τζέζι. Η ψυχική του κατάσταση δεν είναι καλή από τότε που γύρισε από το Βιετνάμ και όσο πάει και χειροτερεύει. Βλέπει οράματα, δαίμονες να τον κυνηγούν, τον θάνατό του να πλησιάζει. Αρχίζει να πιστεύει ότι αιτία του κακού είναι κάτι που συνέβη στο Βιετνάμ, πράγμα που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι οι έξι συνάδελφοί του που επέζησαν από τη μονάδα του έχουν τα ίδια συμπτώματα. Και ξαφνικά ένας από τους έξι βρίσκεται νεκρός… και μετά άλλος ένας.

2.American Psycho

Στα χρόνια της δόξας του γιαπισμού, τα 1980, ένας Νεοϋορκέζος χρηματιστής, ο Πάτρικ Μπέιτμαν, αναλώνει τον εργένικο χρόνο του ανάμεσα σε δουλειά, επίδειξη των αρετών του στους συναδέλφους κι αγοραίο σεξ. Πίσω, όμως, από αυτό το σεβαστό για την κοινωνία προσωπείο κρύβεται ένας ψυχοπαθής δολοφόνος που αρέσκεται σε φρικτούς φόνους και κανιβαλισμό των θυμάτων του. Αλήθεια ή όλα αυτά αποτελούν τμήμα της καταπιεσμένης του φαντασίωσης;

3.Seven

Ο Ουίλιαμ Σόμερστ, είναι ένας βετεράνος αστυνομικός που βρίσκεται στα πρόθυρα της σύνταξης. Τον αναγκάζουν να εκπαιδεύσει τον ορμητικό και ανυπόμονο αντικαταστάτη του και έτσι γίνεται δίδυμο με τον ντετέκτιβ Ντέιβιντ Μίλς σε μια έρευνα που παρασύρει όλο και πιό βαθιά στον διεστραμμένο κόσμο ένος πανούργου και σχολαστικού εγκληματία που διαλέγει και δολοφονεί τα θύματα του με βάση της επτά θανάσιμες αμαρτίες: Αδηφαγία – Απληστία – Οκνηρία- Ζηλοτυπία – Οργή – Φιλαυτία -Λαγνεία.

4.Memento

Η φριχτή δολοφονία της συζύγου ενός πρώην στελέχους ασφαλιστικής επιχείρησης, του έχει προκαλέσει μια σπάνια πάθηση που έχει ως αποτέλεσμα να παθαίνει κρίσεις μνήμης. Πιο συγκεκριμένα μπορεί να θυμάται όσα του έχουν συμβεί τα τελευταία 10-15 λεπτά της ζωής του. Εκτός αυτού θέλει μόνος του να λύσει τον γρίφο και να ανακαλύψει τον δολοφόνο της γυναίκας του.

5.Shutter Island

Καλοκαίρι 1954. Ο Αμερικανός αστυνόμος Τέντι Ντάνιελς κι ο νέος συνεργάτης του, ο Τσακ φτάνουν σ’ ένα νησί κάπου στα ανοιχτά της Αμερικής, όπου βρίσκεται το Άσκλιφ, το ψυχιατρικό νοσοκομείο για ψυχασθενείς εγκληματίες, για να διεξάγουν έρευνα για μια ασθενή που φαίνεται να δραπέτευσε μυστηριωδώς. Όταν ξαφνικά ξεσπάει μια καταιγίδα, ο Ντάνιελς βρίσκεται αποκλεισμένος εκεί και η διακριτική γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και παράνοιας αρχίζει να γίνεται επικίνδυνα δυσδιάκριτη. Στο νοσοκομείο Άσκλιφ, τίποτα δεν είναι τελικά όπως φαίνεται και ο Ντάνιελς βρίσκεται έρμαιο σε “απάνθρωπες”, ριζοσπαστικές θεραπείες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων πειράματα με φάρμακα, βάρβαρες χειρουργικές επεμβάσεις και πλύσεις εγκεφάλου… Όσο περισσότερο πλησιάζει στην αλήθεια, τόσο πιο θολή γίνεται αυτή, και τόσο περισσότερο αρχίζει να πιστεύει ότι μπορεί να μη φύγει ποτέ από εκεί… Τουλάχιστον όχι σώος, γιατί κάποιος εκεί μοιάζει να προσπαθεί να τον τρελάνει…

6.Misery

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ο συγγραφέας μυθιστορημάτων Πολ Σέλντον παθαίνει ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια μιας χιονοθύελλας. Η νοσοκόμα ’νι Γουίλκις εμφανίζεται ως φύλακας άγγελος για να μεταφέρει στο σπίτι της και να περιθάλψει τον τραυματισμένο συγγραφέα. Όμως σύντομα ο φύλακας άγγελος του Πολ θα γίνει ο χειρότερος εφιάλτης του… Η ’νι είναι μανιακή αναγνώστρια των βιβλίων του Πολ και θα γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη στην προσπάθειά της να κρατήσει για πάντα κοντά της τον αγαπημένο της συγγραφέα.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;