Πανελλήνιες 2018: Δυο πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσει κανένας υποψήφιος!

Από neolaia.gr Team 6 Ιουνίου 2018

Πανελλήνιες 2018: Αυτά είναι απαραίτητα!

Οι Πανελλήνιες 2018 είναι λίγες ώρες μακριά!

Οι Πανελλήνιες 2018 ξεκινούν αύριο, 7 Ιουνίου,  με τους μαθητές των ΕΠΑΛ να ρίχνονται πρώτοι στη μάχη και να εξετάζονται στο μάθημα της Νεολληνικής Γλώσσας, όπως άλλωστε συνηθίζεται και στις 8 Ιουνίου οι μαθητές των ΓΕΛ θα δουν μπροστά τους τα θέματα για το ίδιο μάθημα.

Oι υποψήφιοι των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ έχουν ως υποχρέωση να προσέλθουν μέχρι τις 8:00 π.μ. στις αίθουσες διεξαγωγής των εξετάσεων και στις 8:30 π.μ. θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις.

Μάθε τα πάντα για τις Πανελλήνιες 2018.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο μηχανισμός είναι πανέτοιμος, τα εξεταστικά κέντρα της χώρας – 858 για τα ΓΕΛ και 145 για τα ΕΠΑΛ- έχουν λάβει τις σχετικές οδηγίες και όπως κάθε χρονιά αναμλενεται να κυλήσει όλη η διαδικασία ομαλά.

Πολλές φορές όμως έχει τύχει οι υποψήφιοι να ξεχάσουν δυο βασικά πράγματα που τους αφορούν και όσο χαζό ή κουλό και αν σου ακούγεται έχει συμβεί αρκετές φορές και όλοι τρέχουν τελευταία στιγμή.

Δυο φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί περασμένες χρονιές είναι πως οι υποψήφιοι ξεχνούν την ταυτότητα τους και στυλό. Και ναι έχει συμβεί και σε εμάς!

Η ταυτότητα σου είναι super απαραίτητη και πρέπει αποβραδίς να τη βάλει σε κάποιο μέρος στο οποίο δεν πρόκειται να τη ξεχάσεις ενώ καλό είναι να πάρεις 2-3 στυλό μαζί σου για να μην έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

Επίσης μη ξεχάσεις πουθενά σε καμία γωνία του μυαλού σου την αυτοπεποίθηση σου και τη ψυχραιμία σου, γιατί αυτά είναι που θα σε βοηθήσουν μαζί με τις γνώσεις σου να πετύχεις ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Οι υποψήφιοι των φετινών Πανελλαδικών ανέρχονται στους 104.040 και σύμφωνα με τις αναλύσεις,74.692 θα μπορέσουν να μπουν με επιτυχία σε κάποια σχολή που επιθυμούν.

Οπότε ετοιμάσου, διάβασε τις σημειώσεις σου, κοιμήσου καλά και οι εξετάσεις ξεκινούν.

Δες και αυτό: Πανελλήνιες 2018: 5 συμβουλές που μόνο ένας φοιτητής μπορεί να σου δώσει

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486