Οι πιο ανησυχητικές αντρικές συμπεριφορές σε ραντεβού! (Λίστα)
Αν στα κάνει αυτά, φεύγα μακριά!

Στην περίπτωση που βγεις ραντεβού με κάποιον και σου εμφανίσει κάποια από τις παρακάτω συμπεριφορές προφανώς φεύγα μακριά του.

Αυτές είναι συμπεριφορές που αποτελούν «red flags», aka. κόκκινες σημαίες σχετικά με τη συμπεριφορά κάποιου.

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» ένα πράγμα. 

Δες ποιες είναι αυτές.

1. Αν είναι αγενής με τρίτους, όπου τρίτοι εννοούμε π.χ. το προσωπικό του bar/ καφετέριας ή του όποιου χώρου πάτε για να ραντεβουδίσετε. Να θυμάσαι ότι πάντα πρέπει να προσέχεις τη συμπεριφορά κάποιου, όχι μόνο προς εσένα αλλά και προς τον υπόλοιπο κόσμο. Ο σκοπός δεν είναι να είναι άψογος απέναντί σου, αλλά αγενής και απολίτιστος με όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Κατά βάση, να έχεις υπόψην σου ότι η γενική του συμπεριφορά είναι και η γενικώς ισχύουσα. Οπότε αν προχωρήσει το πράγμα μεταξύ σας, προφανώς και εν καιρώ θα αρχίσει να συμπεριφέρεται έτσι και σε σένα.

2. Αν προσπαθεί να σου επιβάλλει/ διαλέξει εκείνος για σένα το τι θα παραγγείλεις. Είναι διαφορετικό το να σου προτείνει κάτι για να προωθήσει την κουβέντα και να σου δείξει ένα «άλφα» επιπλέον εδιαφέρον ότι θέλει να σε προσέξει, κι άλλο το να προσπαθήσει να σε κατευθύνει λες και δεν έχεις άποψη ή προσωπικότητα.

3. Το να σου μιλάει συνέχεια για την πρώην του ή τις πρώην του. Εντάξει προφανώς είναι κολλημένος ή απλώς υπερφύαλος που θέλει να σου κάνει εντύπωση για την πλούσια ερωτική του ζωή. Είτε ισχύει το πρώτο, είτε το δεύτερο, σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να ασχοληθείς ιδιαίτερα..

4. Αν ασχολείται συνέχεια με το κινητό του. Αν θεωρεί ότι δεν μπορεί να ζήσει έστω και 2-3 ώρες που διαρκεί το ραντεβού σας χωρίς να τσεκάρει τα social media του, προφανώς και δεν το λες καλό σημάδι. Είτε δε σε θεωρεί αρκετά ενδιαφέρουσα ώστε να αφιερώσει την απερίσπαστη προσοχή του σε σένα, είτε απλώς είναι social media addict. Ότι κι αν ισχύει, φεύγα μακριά!

5. Αν σε στήσει στο ραντεβού σας και καταλήξεις να τον περιμένεις εσύ. Κάποια πράγματα είναι διαχρονικές αξίες. Το να είναι στην ώρα του στο πρώτο σας ραντεβού, πλην της περίπτωσης που έρχεται με αυτοκίνητο και δεν είναι στο χέρι του ο έλεγχος της κίνησης στους δρόμους, πρέπει να είναι αυτονόητο. Είναι στοιχειώδης ευγένια.

6. Το να μιλάει ακατάπαυστα για τον εαυτό του, χωρίς να σου δίνει την ευκαιρία να κάνετε διάλογο. Βασικά να κάνει μονόλογο και χωρίς να «παίρνει ανάσα».

7. Το να συμπεριφέρεται σαν «Ούνος» όταν τρώει. Αν δηλαδή συμπεριφέρεται λες και δεν έχει ξαναδεί φαγητό στη ζωή του, απλά σημαίνει ότι θα χρειαστεί, αν το πράγμα εξελιχθεί σε σχέση, να επιχειρήσεις να του μάθεις εν καιρώ τους στοιχειώδεις τρόπους ευγενίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;