Μόλις κατάλαβα γιατί οι singles κάνουν ΖΩΑΡΑ!
Ηρεμία,τάξη και ασφάλεια!

Οι singles έχουν ανακαλύψει το «μυστικό« της ηρεμίας!

Πόσοι από εμάς έχουμε βρεθεί σε σχέση και ανακαλύπτουμε κάποια στιγμή πως η σκέψη ότι ο σύντροφος μας μπορεί και να παίζει αλλού μπαλίτσα κυριαρχεί στο μυαλό μας; Μην απαντήσεις…Ξέρω ήδη! Πολλές.

Αυτό που τελικά κάνει τους singles να έχουν ηρεμία στη ζωή τους είναι ότι δε φοβούνται πως κάποιος θα τους τη «φέρει» συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να ζουν ανέμελα και να σκέφτονται άλλα πράγματα που τους κάνουν καλό.

Η συγκεκριμένη σκέψη είναι άκρως τοξική και σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες 9 στις 10 γυναίκες σκέφτονται καθημερινά πως ο σύντροφος τους τις απατά ή ότι σκέφτεται να το κάνει, και αυτό δημιουργεί σημαντικά προβλήματα σε μια σχέση. Αλλά αν νόμιζες πως μόνο οι γυναίκες κάνουν τέτοιες σκέψεις, είσαι λάθο;, γιατί και οι άνδρες (6 στους 10) πιστεύουν πως η σύντροφος τους θα τους απατήσει κάποια στιγμή.

Δυστυχώς η απιστία ακμάζει στις ημέρες μας και πολλές σχέσεις περνούν κρίση…Αλλά οι singles δεν «σκάνε» ιδιαίτερα! Βέβαια, να πούμε πως κάποια στιγμή οι singles θα που ξέρεις θα κάνουν σχέση και αυτοί με τη σειρά τους θα πέφτουν στα πατώματα για το έτερον ήμισυ αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Δες και αυτό: Οι σκέψεις ενός single μέσα από εικόνες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;