5 τρόποι για να ξεπεράσεις τις φοβίες που σου προκαλεί η πρώτη σου δουλειά
Εύκολοι τρόποι που θα σε κάνουν να τα ξεπεράσεις όλα!

Οι τρόποι που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις φοβίες που μπορεί να προκληθούν από την πρώτη σου δουλειά δεν είναι καθόλου δύσκολοι να διαχειριστείς και μάλλον θα σε βοηθήσουν.

Η πρώτη σου δουλειά δε θα είναι εύκολη και θα κληθείς να κάνεις πράγματα που δεν έχεις συνηθίσεις και σίγουρα θα πελαγώσεις τις πρώτες μέρες! Αλλά μη ξεχνάς πως όλα είναι μια συνήθεια και πως υπάρχουν τρόποι για να τα φτιάξεις όλα!

Αυτοί είναι οι τρόποι: 

1.Ο φόβος της αποδοχής

Πολλές φορές νιώθουμε πως όταν μπαίνουμε σε ένα νέο περιβάλλον, πως δε θα γίνουμε αμέσως αποδεκτοί. Χαμογέλα, μίλα και μη ντρέπεσαι και θα δεις πως θα σε δεχτούν όλοι.

2.Ο φόβος του «κολλήματος»

Φοβάσαι μήπως «κολλήσεις» με κάτι και δε ξέρεις! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ρωτάς. Δεν είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις τα πάντα. Άσε που θα κάνει καλό γιατί θα αναπτύξεις και επικοινωνία με συναδέλφους.

3.Ο φόβος του κουτσομπολιού

Φοβάσαι πως θα σχολιάσουν! Ε,και; Συμβαίνει παντού και μη ξεχνάς πως πρέπει να δώσεις αφορμή για να γίνει κάτι τέτοιο. Μην αποκαλύπτεις πολλά για τη ζωή σου και κράτα ένα επίπεδο όταν μιλάς.

4.Ο φόβος της αποτυχίας

Η αποτυχία είναι αυτό που μας κάνει καλύτερους! Μην το ξεχνάς ποτέ!

5.Ο φόβος της απόλυσης

Κανείς δεν έμεινε για πάντα στην πρώτη του δουλειά.Δε χρειάζεται να φοβάσαι. Η πρώτη σου δουλειά είναι για να σε διδάξει πράγματα.

Δες και αυτό: 5 τρόποι για να ξεκινήσεις να αντιμετωπίζεις όσα φοβόσουν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1