5 ταινίες του Will Smith που μπορείς να δεις σήμερα!
Οι ταινίες του ηθοποιού είναι ιδανικές για να αράξεις στον καναπέ σου!

Οι ταινίες είναι μια μορφή διασκέδασης αλλά και χαλάρωσης όταν θέλουμε να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα!

Ο Will Smith είναι ένας ηθοποιός που έχει καταφέρει με το ταλέντο του να δείξει πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες που έχουν κωμικό αλλά και δραματικό χαρακτήρα. Σίγουρα έχεις πετύχει κάποια ταινία του στην τηλεόραση ή όταν έχεις βρεθεί με τους φίλους σου στο σινεμά, αλλά αν όχι μπορείς να τσεκάρεις τις παρακάτω ταινίες και να αράξεις στον καναπέ σου βλέποντας τες!

1.I Am Legend

Ο Robert Neville είναι ένας λαμπρός επιστήμονας που δυστυχώς όμως, δεν καταφέρνει να σώσει την ανθρωπότητα από ένα θανατηφόρο ιό. Ο Robert καταφέρνει να μη μολυνθεί και να επιβιώσει, ενώ σύντομα διαπιστώνει ότι είναι ο μόνος επιζών στη Νέα Υόρκη. Κάτι όμως τον κάνει να πιστεύει ότι δεν είναι εντελώς μόνος και ότι κάποιο πλάσμα τον παρατηρεί και ετοιμάζεται να του επιτεθεί.

2.Hancock

Όλοι ξέρουν ότι η τρομακτική δύναμη συνεπάγεται τεράστια ευθύνη, ο Χάνκοκ όμως επιμένει να το αγνοεί. Ευέξαπτος, αντιφατικός, σαρκαστικός και παρεξηγημένος, ο Χάνκοκ μπορεί να φέρνει σε πέρας το έργο του και να σώζει αμέτρητες ζωές με τους ηρωισμούς του, το πέρασμά του όμως συνοδεύεται από ασύλληπτες καταστροφές. Ακόμα και το κοινό του έχει πια κουραστεί: οι κάτοικοι του Λος Άντζελες μπορεί από τη μια να είναι ευγνώμονες που έχουν το δικό τους ήρωα, από την άλλη πλευρά όμως αναρωτιούνται τι κακό έχουν κάνει για να τους αξίζει αυτός ο τύπος. Ο Χάνκοκ δεν ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που νοιάζονται για το τι λένε οι άλλοι. Όχι τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που σώζει έναν υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, τον Ρέι Έμπρεϊ, οπότε ο σαρδόνιος υπερήρωας αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι μπορεί να διαθέτει και μια τρωτή πλευρά. Η προσπάθειά του να συμβιβαστεί με αυτή την ιδέα θα είναι η μεγαλύτερη μέχρι τώρα πρόκληση για τον Χάνκοκ, στην οποία όμως θα τον δυσκολέψει αρκετά η σύζυγος του Ρέι, Μαίρη, που τον αντιμετωπίζει ως μια χαμένη περίπτωση.

3.The Pursuit of Happyness

O Chris Gardner είναι ένας ταλαντούχος πωλητής ο οποίος παλεύει καθημερινά για να συντηρήσει οικονομικά την οικογένειά του. Τα πράγματα του έρχονται κάπως στραβά και κάποια στιγμή βρίσκεται χωρίς διαμέρισμα και χωρίς σύζυγο, μία που η σύζυγός του δεν αντέχει την οικονομική πίεση και τον εγκαταλείπει. Μόνος υπεύθυνος για τον γιο του, κυνηγάει το αμερικανικό όνειρο την ημέρα ενώ το βράδυ βρίσκει καταφύγιο για τον ίδιο και το παιδί του σε σταθμούς λεωφορείων και σε άσυλα απόρων. Ωστόσο δεν σταματά ούτε μία στιγμή να είναι ένας τρυφερός πατέρας και να τιμά την εμπιστοσύνη του γιού του.

4.Hitch

Ο Χιτς έχει μία φυσική κλίση στο να αντιλαμβάνεται τί είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες για να βγουν ραντεβού με έναν άντρα. Την κλίση του αυτή την κάνει… επάγγελμα! Μία από τις αποστολές του είναι να βοηθήσει τον Άλμπερτ, έναν αδέξιο λογιστή να κατακτήσει την καρδιά ενός γοητευτικού μοντέλου, της Αλέγκρα (Eva Mendes). Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων θα γνωρίσει τη Σάρα, δημοσιογράφο, που ακολουθεί την Αλέγκρα σε κάθε της κίνηση. Ο Χιτς, εφαρμόζοντας τους κατά τα άλλα αλάνθαστους κανόνες για να κερδίσει τη Σάρα, θα καταλήξει να αναθεωρήσει τεχνικές μιας ζωής…

5.Collateral Beauty

Όταν ένας επιτυχημένος διαφημιστής στην Νέα Υόρκη βιώνει μια βαθιά, προσωπική τραγωδία και αποσύρεται από την καθημερινή του ζωή, οι συνάδελφοι του καταστρώνουν ένα δραστικό σχέδιο για να τον αναγκάσουν να αντιμετωπίσει τη θλίψη του, με έναν παράδοξο, αλλά βαθιά ανθρώπινο τρόπο.

Δες και αυτό: 5 ταινίες του Ryan Reynolds που ήρθε η ώρα να δεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;