5 tips για εσένα που θες να ξεκινήσεις μια σχέση και να είσαι καλά!
Τα tips που πρέπει να εφαρμόσεις!

Υπάρχουν tips που μπορείς να βάλεις σε «εφαρμογή» και να ξεκινήσεις μια όμορφη σχέση!

Θέτοντας τα σωστά θεμέλια στην αρχή μιας σχέσης, κάνεις καλό σε εσένα και στον σύντροφο που σε έχει επιλέξει και έχεις επιλέξει! Μια σχέση δεν είναι αστείο που κάνουμε για να περάσουμε την ώρα μας…Αν θες κάτι τέτοιο καλό είναι να ξεκαθαρίζεις την κατάσταση από την αρχή και να μην δίνεις στον άλλον ελπίδες για κάτι διαφορετικό.

Κάποιες σχέσεις ξεκινούν περίεργα και για να αλλάξεις αμέσως κάποιες καταστάσεις, μπορείς να ακολουθήσεις συγκεκριμένα tips και να τα «φτιάξεις» όλα!

Αυτά είναι τα tips: 

1.Να αγαπάς τον εαυτό σου.

Πρέπει να ξέρεις πως σε μια σχέση είναι σημαντικό να αγαπάς τον εαυτό σου γιατί έτσι δείχνεις στον άλλον πως μπορείς να αγαπήσεις και να νοιαστείς για εκείνον ακόμη περισσότερο.

2.Δώσε το 90% σου!

Στην αρχή μιας σχέσης πρέπει να δίνουμε αρκετά από τον εαυτό μας αλλά είναι καλό να κρατάμε ένα μικρό ποσοστό για τον εαυτό μας, σε περίπτωση που γίνει κάτι!

3.Χαλάρωσε.

Δε γίνεται να είσαι στη  τσίτα όταν αρχίζεις κάτι καινούργιο. Μαθαίνεις και σε μαθαίνει ο άλλος. Πρέπει να είσαι σε μια χαλαρή φάση και να είσαι άνετα.

4.Ο έρωτας έρχεται στην πορεία.

Πολλές επιστημονικές μελέτες αποκαλύπτουν πως δεν υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας και πως ο έρωτας έρχεται μέσα σε μια σχέση με την πάροδο του χρόνου!

5.Θέλει προσπάθεια.

Μια σχέση θέλει προσπάθεια, ειδικά στην αρχή γιατί δε ξέρεις καλά τον άλλον και πρέπει να προσπαθήσετε να δείτε τι είναι αυτό που θα σας κάνει να είστε καλά!

Δες και αυτό: 6 tips που οι Ιταλοί θέλουν να ξέρεις αν επισκεφτείς τη χώρα τους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;