Γιάννα Βασιλείου @ Σταυρός του Νότου club - Guest: Στάθης Δρογώσης
Μάθε τα πάντα εδώ!

Γιάννα Βασιλείου | Σταυρός του Νότου club

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018
Guest: Στάθης Δρογώσης

Λίγους μήνες μετά τις πετυχημένες της εμφανίσεις στο club του Σταυρού του Νότου, η Γιάννα Βασιλείου αποχαιρετά το χειμώνα με μια ακόμα εμφάνιση στον ίδιο χώρο, την Παρασκευή 11 Μαΐου.
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της album «Γυάλινος Κόσμος» που ανέδειξε τις συνθετικές και ερμηνευτικές της αρετές, κλείνει με αυτή την εμφάνιση μια σεζόν με αρκετές live εμφανίσεις αλλά και εξαιρετικά θετικά σχόλια για την απόδοση στα ελληνικά του μιούζικαλ Hair, που παίχτηκε με επιτυχία στην Αθήνα.

Με πιο ηλεκτρικό ήχο από παλιότερα και τολμηρές εναλλαγές στο πρόγραμμα, έρχεται στη σκηνή του Σταυρού με τραγούδια από τις δύο προσωπικές δουλειές που έχει κυκλοφορήσει και όλα όσα αγαπά: Κραουνάκη και Θανάση Παπακωνσταντίνου, Χατζιδάκι και Nirvana, μεταξύ άλλων.

Καλεσμένος της για αυτή τη βραδιά ένας σύγχρονος τραγουδοποιός που λατρεύει, ο Στάθης Δρογώσης. Θα βρεθούν μαζί για πρώτη φορά στη σκηνή, ερμηνεύοντας συνθέσεις του Δρογώση αλλά και λιγότερο αναμενόμενες επιλογές.

Οι σπουδαίοι μουσικοί που την συνοδεύουν κι αυτή τη φορά θα κάνουν όλο αυτό να ακουστεί ιδανικά και πρωτότυπα ενώ μαζί της στο άνοιγμα της βραδιάς με ένα set αυτοσχεδιασμών με λούπες και ηλεκτρονικά όργανα, ο Αντώνης Βλάχος, μέλος της Ηouse Βand του Σταυρού και ηθοποιού που έχει διακριθεί σε πρόσφατα μιούζικαλ όπως το Hair και το Jesus Christ Superstar.

Σκηνογραφία: Ζήσης Παπαμίχος
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης

Παίζουν οι μουσικοί:
Γιάννης Παπαδόπουλος, ενορχηστρώσεις, πιάνο
Μάριος Παπούλιας, βιολί
Ντίνος Μάνος, μπάσο
Βασίλης Ποδαράς, τύμπανα
Αλέξανδρος Δανδουλάκης, κιθάρα
Δημήτρης Παπαδόπουλος, τρομπέτα

Σταυρός του Νότου club
Φραντζή & Θαρύπου 37, Αθήνα 117 43, Νέος Κόσμος
Τηλ: 210 9226975 | www.stn.gr
Έναρξη: 22.00
Είσοδος με μπύρα ή κρασί 12 ευρώ

Η Γιάννα Βασιλείου είναι μουσικός, ερμηνεύτρια, συνθέτης και στιχουργός.

Έχει σπουδάσει στο τμήμα μουσικών σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι αριστούχος διπλωματούχος πιάνου, αρμονίας, αντίστιξης και φούγκας.
Η εμφάνιση της στο χώρο της δισκογραφίας έγινε με το πρώτο της τραγούδι “Λόγια Αγάπης” που κυκλοφόρησε το 2013. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο “Όλα Όσα Αγαπώ”, η οποία από τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας της κατέκτησε την πρώτη θέση στο iTunes.

Το Μάιο του 2017 κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος της “Γυάλινος Κόσμος” από τον οποίο ξεχώρισε η διασκευή της στο “Εφτά τραγούδια θα σου πω” του Μάνου Χατζιδάκι.

Τελευταίο της single, οι “Ωραίες Εποχές” σε remix από τον Moniseur Minimal.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;