Τα καλύτερα δώρα για τους συναδέρφους στη δουλειά
Πρέπει να τα δεις!

Εκεί που περνάς όλο τον χρόνο σου από καφετέρια σε καφετέρια, έρχεται η στιγμή που τις περισσότερες ώρες της ημέρας βρίσκεσαι στον νέο σου εργασιακό χώρο, γεμάτο με καινούριους ανθρώπους. Με πολλούς από αυτούς θα ταιριάξεις και πολύ πιθανό κάποιοι να γίνουν νέοι φίλοι. Είναι μια νέα κατηγορία που θέλει και αυτή τη φροντίδα της και τα δωράκια της. Έχω λοιπόν τις εξής προτάσεις:

ΕΥΛΥΓΙΣΤΗ ΒΑΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ/TABLET LAZYARM

Βολική και ευλύγιστη η βάση αυτή είναι από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις. Ο νέος φίλος σου στο γραφείο μπορεί να την τοποθετήσει στο γραφείο του ή να την πάρει και σπίτι και να την τοποθετήσει σε όποια επιφάνεια τραπεζιού επιθυμεί! Μπορεί να στηρίξει το tablet αλλά και το κινητό και σου ελευθερώνει τα χέρια! Τι καλύτερο! Δες την εδώ!

ΞΥΛΙΝΗ ΒΑΣΗ IPHONE ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ

Ένα υπέροχο gadget για τους χρήστες iPhone 5, iPhone 6/6s & iPhone 6 Plus/6s Plus. Να φορτίζει ο φίλος σου στο γραφείο το κινητό του με αυτή τη βάση; Ποιος δεν θα τον ζηλέψει; Όλοι! Αγόρασέ την εδώ!

BLUETOOTH ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ SLIM

Λεπτό, κομψό και κατάλληλο για εντός και εκτός γραφείου! Συνδέεται μέσω Bluetooth και είναι συμβατό με κινητά Android/ iOS / Windows Phone. Θα αρέσει σίγουρα! Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ!

ΞΥΛΙΝΟ STAND ΟΘΟΝΗΣ

Εάν ο συνάδελφός σου έχει στυλ και του αρέσουν οι ξύλινες «πινελιές», το συγκεκριμένο stand οθόνης είναι η καλύτερη επιλογή! Από φυσικό ξύλο σημύδας θα δώσει μια άλλη αισθητική στο γραφείο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για το laptop. Περισσότερες πληροφορίες εδώ!

ΤΣΟΧΙΝΟ MOUSE PAD

Με το mouse pad από μάλλινη τσόχα που έχει και δερμάτινες λεπτομέρειες, ο νέος σου φίλος μπορεί να έχει το στυλ και την άνεση που επιθυμεί στο γραφείο! Διαθέτει υποδοχές για στυλό και τακτοποίηση καλωδίων. Αγόρασέ το εδώ!

USB HUB 4 ΘΥΡΩΝ

Το κατάλληλο «εργαλείο» για τον συνάδελφο που παλεύει με τα καλώδια στο γραφείο του και δεν του φτάνουν οι θύρες USB του υπολογιστή του! Μήπως να πάρεις 2 γιατί σίγουρα θα το ζηλέψεις; Θα το βρεις εδώ!

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΑΦΗΣ Q3

Μοντέρνα λάμπα αφής που μπορείς όχι μόνο να προσαρμόσεις την κλίση της, αλλά και να επιλέξεις το χρώμα του φωτός που θέλεις. Δώσε μια χείρα βοηθείας στον φίλο και συνάδελφο που κουράζει τα μάτια του στον υπολογιστή! Αγόρασέ την εδώ!

 

ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΞΥΛΟ ΜΠΑΜΠΟΥ

Ιδιαίτερο δώρο και με πολύ στυλ! Βάση για το laptop από φυσικό ξύλο bamboo με δερμάτινο mousepad και υλικά που απορροφούν τη θερμότητα. Αποκλείεται να μην ενθουσιαστεί! Ρίξε μια ματιά εδώ!

STAND ΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΞΥΛΟ

Για το τέλος σου άφησα το πιο τσαχπίνικο δώρο, αφού αρέσει σε όλους! Stand για τη στήριξη του κινητού στο γραφείο για να μη χάνει καμία ειδοποίηση ο συνάδελφός σου. Δουλειά, δουλειά, αλλά να ξέρει και ποιος τον παίρνει τηλέφωνο. Θα το βρεις εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 3 
 1 
  
 2