Το ψυχολογικό τεστ της ερήμου! Θα σου κάψει τον εγκέφαλο!

Από neolaia.gr Team 22 Απριλίου 2018

Κάνε το ψυχολογικό τεστ και ανακάλυψε κάποιες άλλες πτυχές του εαυτού σου!

Έτοιμοι για ένα ψυχολογικό τεστ; Πρώτα φαντάζεσαι αυτά που σε ρωτάμε σημειώνεις κάπου τις απαντήσεις σου και έπειτα βλέπεις τις απαντήσεις! 

Βρίσκεσαι σε μία έρημο.
Τί ώρα είναι και τί καιρός επικρατεί;
Αντέχεις τη θερμοκρασία ή όχι;
Καθώς προχωράς στην έρημο συναντάς μπροστά σου ένα κουτί.
Πώς είναι;
Το ανοίγεις και αν ναι τί έχει μέσα;
Το κάνεις κάτι ή το παίρνεις μαζί σου;
Αργότερα συναντάς ένα άλογο.
Πώς είναι αυτό;

Σε πλησιάζει και αν ναι πώς σου συμπεριφέρεται;
Φεύγοντας το άλογο έρχεται μαζί σου ή φεύγεις μόνος;
Τέλος καθώς συνεχίζεις να προχωράς συναντάς μπροστά σου έναν τοίχο.
Πώς είναι αυτός ψηλός ή κοντος;
Μπορείς να σκαρφαλώσεις;
Αν μπορείς το κάνεις τελικά και αν ναι τι βλέπεις πίσω από τον τοίχο;

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Αρχικά, η ώρα και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην έρημο αντιπροσωπεύουν το στάδιο της ζωής στο οποίο πιστεύεις ότι βρίσκεσαι.

Αν ο καιρός είναι καλός προφανώς βρίσκεσαι σε ένα καλό στάδιο της ζωής σου, ενώ αν επικρατούν ακραίες καιρικές συνθήκες και θερμοκρασία που δεν αντέχεις πιθανόν να μην είσαι τόσο ευχαριστημένος με την τροπή που έχει πάρει η ζωή σου σε αυτό το στάδιο.

Το κουτί αντιπροσωπεύει τον εαυτό σου. Το πώς φαντάζεσαι το κουτί δείχνει στοιχεία της προσωπικότητάς σου, για παράδειγμα αν είναι πολύ καλά κλεισμένο είσαι ιδιαίτερα “κλειστός” άνθρωπος ενώ αν είναι διάφανο είσαι πολύ εξωστρεφής.

Επιπλέον, αν το κουτί είναι μεγάλο σαν σεντούκι είναι ένδειξη εγωισμού ενώ αν είνι μικρό και χωράει ακόμα και στην τσέπη σου φαίνεται να είσαι πιο βολικός άνθρωπος. Αν μπείς στη διαδικασία να ανοίξεις το κουτί και να το πάρεις μαζί σου φαίνεται ότι είσαι άνθρωπος που επιδιώκει να ψάχνει τον εαυτό του ενώ αν δεν το πάρεις μαζί σου δείχνεις να μην σε ενδιαφέρει να ψάξεις τον εαυτό σου.

Το άλογο αντιπροσωπεύει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως τις ερωτικές.

Το αν και το πώς πλησιάζεις το άλογο φανερώνει το κατά πόσο είσαι δεκτικός στις σχέσεις ή φοβάσαι τις δεσμεύσεις. Αν τελικά φεύγεις μαζί με το άλογο δείχνεις να θεωρείς πολύ σημαντική μία σχέση στη ζωή σου. Ο τοίχος αντιπροσωπεύει τα εμπόδια στη ζωή σου και πώς τα αντιμετωπίζεις.

Αν ο τοίχος είναι ψηλός και επιβλητικός δείχνεις να φοβάσαι τα εμπόδια της ζωής και να τα θεωρείς ανυπέρβλητα.

Αν ψάχνεις τρόπο να σκαρφαλώσεις στον τοίχο δείχνεις αισιόδοξος ενώ αν σε βοηθά το άλογο να σκαρφαλώσεις φαίνεται ότι προτιμάς να στηρίζεσαι στις σχέσεις σου και τις βλέπεις σαν σανίδα σωτηρίας.

Αν πάλι πρόκειται για ένα μικρό τοιχάκι δείχνεις ατρόμητος μπροστά στα εμπόδια της ζωής. Αυτό που βλέπεις πίσω από τον τοίχο αν σκαρφαλώσεις σχετίζεται με την οπτική με την οποία βλέπεις το μέλλον σου.

Αν το τοπίο που αντικρίζεις είναι όμορφο και γαλήνιο τότε δείχνεις αισιόδοξος για το μέλλον σου ενώ αν δείς ένα επικίνδυνο τοπίο όπως για παράδειγμα μια ζούγκλα τότε δείχνεις να μην μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα τα εμπόδια και να βλέπεις παραπάνω εμπόδια απ’όσα υπάρχουν.

Γενικά ότι βλέπεις πίσω από τον τοίχο φανερώνουν τους φόβους και τις ελπίδες σου για το μέλλον.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ