Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς»!

Από neolaia.gr Team 18 Απριλίου 2018

Μία επιστροφή που θα μας ενθουσιάσει!

Ο Χάρης Ρώμας, σε συνέντευξη που έδωσε για το Down Town Κύπρου μίλησε, μεταξύ άλλων για τη φήμη που ακούγεται πολύ έντονα τον τελευταίο και θέλει την πολύ επιτυχημένη του σειρά «Καφέ της Χαράς», να επιστρέφει στην τηλεόραση, 15 σχεδόν χρόνια μετά την πρεμιέρα της.

Δεν απορρίπτετε, δηλαδή, τις φήμες επιστροφής του «Καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1.

Πράγματι έγινε συζήτηση για το σίκουελ του «Καφέ της χαράς». Αυτό μόνο μπορώ να αποκαλύψω, αν και δεν μου αρέσει να μιλώ για υποθετικές δουλειές. Ποτέ δεν θα το αποκάλυπτα. Μάλιστα, έχω απαγορεύσει στους στενούς συνεργάτες μου να μιλάνε γι’ αυτό το θέμα.

Γιατί; Είστε προληπτικός;

Ναι, είμαι προληπτικός. Δεν μου αρέσει να δημιουργείται ένα κλίμα και μία ενέργεια που δεν ξέρεις αν θα είναι θετική ή όχι.

Παρόλα αυτά, όμως, θα κάνατε μια δουλειά μόνο και μόνο για τα χρήματα;

Δεν το αποκλείω. Γιατί ο Αισχύλος έχει πει το ακαταμάχητο: «Η ανάγκη της επιβίωσης είναι πολύ πιο ισχυρή από την τέχνη». Το σέβομαι αυτό. Αυτή τη στιγμή δεν έχω τέτοιου είδους ανάγκη επιβίωσης. Σίγουρα προσπαθώ να υπάρχει κι ένα καλλιτεχνικό κίνητρο.

Εμείς πάντως περιμένουμε με αγωνία να επιβεβαιωθεί η είδηση αυτή, γιατί ένα τέτοιο εγχείρημα θα είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον.

Δείτε επίσης: Εσύ ήξερες ότι αυτοί οι δύο ηθοποιοί του «Καφέ της Χαράς» είναι παντρεμένοι; (photos)

To σεναριακό λάθος στο Καφέ της Χαράς που κανένας δε πρόσεξε!

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486