Spotify: O Ήλιος του Μεσονυχτίου
Tο soundtrack της ταινίας "Ήλιος του Μεσονυχτίου" κυκλοφόρησε και είναι διαθέσιμο ήδη στο spotify.

Μπορείτε να το ακούσετε εδώ https://spoti.fi/2Hv0IR7. Το άλμπουμ περιλαμβάνει τα τραγούδια της ταινίας με τη φωνή της πρωταγωνίστριας Bella Thorne καθώς και κομμάτια των White Sea, Waters, Mia Wray και Adriel.

Το τραγούδι του trailer το οποίο είναι το ίδιο ρομαντικό και ταξιδιάρικο σαν την ταινία σας είναι ήδη γνωστό! Και είναι αυτό:

Η ταινία “ο Ήλιος του Μεσονυχτίου”, σε σκηνοθεσία του Scott Speer και με πρωταγωνιστές τους Bella Thorne και Patrick Schwarzenegger είναι μια δραματική ταινία για τον έρωτα δύο εφήβων. Ο καλοκαιρινός τους έρωτας ξεκινά όταν η μοίρα παρεμβαίνει και η Κέιτι γνωρίζει τον Τσάρλι. Η ταινία είναι βασισμένη στην ιαπωνική, το “Song of the Sun” και αφορά στην ιστορία μια κοπέλας, της 17χρόνης Κέιτι, που εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας δεν μπορεί να βγει στο φως του ήλιου. Η μόνη της συντροφιά, ο πατέρας της και η κολλητή της φίλη Morgan. Η Κέιτι όμως δεν αποχωρίζεται ποτέ την αγαπημένη της κιθάρα. Περνά το πρωί της γράφοντας τραγούδια, μέχρι να έρθει το βράδυ. Όταν ο ήλιος δύσει μπορεί να βγει από το δωμάτιό της και να πάει στον κοντινό σιδηροδρομικό σταθμό να παίξει μουσική. Εκεί που θα αλλάξει και η ζωή της…

Η ιστορία “Ο Ήλιος του Μεσονυχτίου¨ παίζεται ήδη στους κινηματογράφους από την ODEON. Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ιστορία για τη δύναμη της θέλησης και του έρωτα. Σε αυτή, που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα τη νύχτα.

Μάθε περισσότερα για την ταινία εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;