Πανελλήνιες 2018: 5 τρόποι για να καταπολεμήσεις το άγχος σου!

Από Alexandra Katsampiri 16 Απριλίου 2018

Πανελλήνιες 2018: Τι πρέπει να κάνεις για να έχεις την ηρεμία σου!

Πανελλήνιες 2018: Πλησιάζουν οι εξετάσεις!

Φέτος έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να βρεθείς αντιμέτωπος με τις Πανελλήνιες 2018 αλλά έχει αρχίσει να σε καταβάλλει το άγχος και είναι απόλυτα λογικό, γιατί θες να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει!

Εννοείται πως όλοι σε στηρίζουν ακόμη και εμείς, και θέλουμε να είσαι στην καλύτερη φόρμα για να μπεις στην αίθουσα και να «σκίσεις»!

Στις Πανελλήνιες 2018 θα κληθείς να δώσεις εξετάσεις σε μαθήματα που έχεις επιλέξει στο πεδίο που βρίσκεσαι και πρέπει να είσαι κατάλληλο προετοιμασμένος, όχι μόνο ψυχικά αλλά και σωματικά! Δεν είναι τυχαία η φράση που έλεγαν οι αρχαίοι : «Νους υγιής εν σώματι υγιεί»

Αυτοί είναι οι 5 τρόποι για να καταπολεμήσεις το άγχος σου! 

1.Να κοιμάσαι ανά τακτά χρονικά διαστήματα! 

Ο ύπνος δεν είναι χάσιμο χρόνου στην περίπτωση σου! Μπορείς να διαβάζεις το πρωί που ξυπνάς, να κοιμάσαι μια ώρα το μεσήμερι για να ξεκουράζεται ο εγκέφαλος και έπειτα να συνεχίζεις! Το ξενύχτι δε θα σε βοηθήσει γιατί δε θα είσαι παραγωγικός!

2.Ασκήσεις αναπνοής!

Όταν βλέπεις πως πελαγώνεις, άσε τα βιβλία στην άκρη και πάρε βαθιές ανάσες! Θα σε βοηθήσουν σίγουρα!

3.Χαλάρωσε τους μυς σου! 

Όσο και αν δεν το πιστεύεις, το μυϊκό σου σύστημα αντιμετωπίζει περίεργα το άγχος και δε σε βοηθά! Αν δεις πως σε ενοχλεί κάτι, σήκω, περπάτα λίγο και κάνε κάποιες διατάσεις για να ξεπιαστείς!

4.Μουσική! 

Βάλε τα αγαπημένα σου τραγούδια, πάρε ανάσες και διάβασε! Σίγουρα θα σε χαλαρώσουν και θα διαβάσεις πιο ευχάριστα!

5.Θετικές σκέψεις! 

Ναι, λειτουργούν! Μπορείς να κάνεις ένα 5λεπτο διάλειμμα και να σκεφτείς τη χαρά που θα πάρεις μόλις τελειώσουν οι εξετάσεις, τις καλοκαιρινές διακοπές και όλα αυτά τα όμορφα που θα έρθουν όταν επιτέλους θα  λες σε όλους πως είσαι φοιτητής!

Δες και αυτό: Πανελλήνιες 2018: Η ημερομηνία και οι αλλαγές!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486