ΟΠΑ Run: Ένας Αγώνας Δρόμου για όλους από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Μάθε τα πάντα εδώ!

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν για πρώτη φορά την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και περίπατο 2 χιλιομέτρων στο χώρο του Πεδίου του Άρεως με την επωνυμία “ΟΠΑ Run”. Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου.

Βασικό στόχο του πρώτου ΟΠΑ Run αποτελεί η προσπάθεια να δημιουργηθεί μια καινούρια αντίληψη για το ιστορικό Πεδίο του Άρεως: αυτή ενός χώρου ευχάριστου και φιλικού προς τον επισκέπτη, φιλόξενου και δημιουργικού για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, ελκυστικού για τους νέους και τις νέες, αλλά και τους πολίτες της Αθήνας γενικότερα. Φιλοδοξούμε η εκδήλωση αυτή, με τη συμμετοχή του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, κυρίως φοιτητών/φοιτητριών και πολιτών, αφενός να αποτελέσει το έναυσμα για μια νέα ενεργή ζωή του πάρκου, και αφετέρου να παροτρυνθούν οι συμμετέχοντες να εντάξουν τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής στην καθημερινότητά τους. Η σύλληψη της ιδέας του ΟΠΑ Run «ανήκει» σε φοιτητές του Ιδρύματος, οι οποίοι αποτελούν και την κύρια οργανωτική ομάδα.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα τον Αθλητισμό στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γ.Σ. Ομιλητές θα είναι ο Αλέξης Αλεξόπουλος, Πρόεδρος του Πανελληνίου Γ.Σ. και ασημένιος πρωταθλητής στα 200μ στο Ευρωπαϊκό της Στοκχόλμης (1996) καθώς και ο Κώστας Φιλιππίδης, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και παγκόσμιος χρυσός πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ (2014). Τις ομιλίες θα ακολουθήσουν αθλητικές δραστηριότητες στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου, ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να γυμναστούν μαζί.

Την προηγούμενη μέρα του Αγώνα, δηλαδή το Σάββατο 5 Μαΐου 2018, θα πραγματοποιηθεί το Pasta Party στο Εστιατόριο των Φοιτητών του ΟΠΑ.

Την ημέρα του Αγώνα, την Κυριακή 6 Μαΐου, μετά την ολοκλήρωση των απονομών θα ακολουθήσει συναυλία, την οποία θα «ανοίξει» η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων και θα ακολουθήσουν άλλα γνωστά μουσικά σχήματα.

Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι άντρες και οι 3 πρώτες γυναίκες που θα τερματίσουν στον αγώνα δρόμου των 5χλμ. Οι παροχές προς όλους τους συμμετέχοντες είναι οι ακόλουθες: μπλουζάκι ΟΠΑ Run, αριθμός συμμετοχής, νερό, αναμνηστικό μετάλλιο, σνακ, φύλαξη προσωπικών αντικειμένων ενώ ειδικά στους δρομείς του Αγώνα των 5 χιλιομέτρων η διοργάνωση παρέχει και υπηρεσία ηλεκτρονικής χρονομέτρησης. Η καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής ορίζεται η 1η Μαΐου 2018 ή εκτός κι αν τα εισιτήρια εξαντληθούν νωρίτερα.

Χρυσός Χορηγός του ΟΠΑ Run είναι το Radisson Blu Park Hotel Athens ενώ χορηγοί είναι οι: Coca Cola, Αφοί Χαΐτογλου Μακεδονικός Χαλβάς, Ticketmaster, Μαυρογένης ΑΕ, Thinking Cup, Steps Productions, Snaphoto.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής: www.aueb.gr/oparun.

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από την σελίδα www.ticketmaster.gr και του Τηλεφωνικού Κέντρου (με αριθμό: 210 8938111).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;