Ο Mark Zuckerberg δημιούργησε εφαρμογή που θα κάνει σίγουρα όλες τις γυναίκες ΕΞΑΛΛΕΣ! (video)
Δες τι είπε όταν μίλησε στο Κογκρέσο για την εφαρμογή!

O Mark Zuckerberg κλήθηκε από το Κογκρέσο να καταθέσει όσα γνωρίζει για το σκάνδαλο Cambridge Analytica και η κατάθεση του έγηινε viral!

O συνιδρυτής και CEO του Facebook βρέθηκε αντιμέτωπος με τους γερουσιαστές του Κογκρέσου και απάντησε στις ερωτήσεις που αφορούσαν την υπόθεση αλλά και σε άλλες!

Μάλιστα, ο Mark ρωτήθηκε για μια εφαρμογή που είχε δημιουργήσει στο πανεπιστήμιο, που ονομάζεται Facemash, η οποία δημιουργήθηκε για να βαθμολογηθούν γυναίκες βάσει της ομορφιάς τους! Κάποιος ανέφερε πως το website που δημιούργησε είναι ανώριμο και σεξιστικό με αποτέλεσμα να εκνευριστεί ο δημιουργός και δήλωσε πως το συγεκκριμένο website δημιουργήθηκε ως φάρσα και πως δεν έχει καμία σχέση με το Facebook!

Ο γερουσιαστής, Billy Long, συνέχισε να κάνει ερωτήσεις καθώς ήθελε να μάθει και άλλα για την εφαρμογή και τον ρώτησε αν δηλάδη συνέκρινε δυο γυναίκες με βάσει την ομορφιά τους μέσωτης εφαρμογής, κάτι που σίγουρα πολλέ ςγυναίκες δε θα ήθελαν με τίποτα! Ο Mark Zuckerberg συνέχισε να απαντά εκνευρισμένος λέγοντας πως ήταν ένα αστείο!

Δες και το απόσπασμα!

Δες και αυτό: Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ κατέθεσε στο Κογκρέσο αλλά ένα…μαξιλάρι «έκλεψε» την παράσταση! (video)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;