7 τρόποι για να «χάσεις» κάποιον που δε σε ενδιαφέρει καθόλου!
Αυτοί οι τρόποι σίγουρα θα τον απομακρύνουν!

Τρόποι υπάρχουν και τώρα θα τους μάθεις!

Όλοι μας έχουμε βρεθεί σε άβολες καταστάσεις όπου κάποιος ενδιαφέρεται ερωτικά για εμάς αλλά εμείς ούτε που να τον κοιτάξουμε! Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται κακό, αλλά είναι η πραγματικότητα! Δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους!

Βγήκες με κάποιον, πέρασες σχετικά οκ, αλλά δε σε ενδιαφέρει να κάνεις κάτι παραπάνω! Όμως, βλέπεις πως το άλλο άτομο θέλει να προχωρήσετε και δε ξέρεις πως να του πεις πως δε σε ενδιαφέρει, γιατί δε θες να τον πληγώσεις! Ε, λοιπόν υπάρχουν τρόποι που θα σε βοηθήσουν να κάνεις πιο ανώδυνη τη διαδικασία, αν και να ξέρεις πως honesty is the best policy!

Αυτοί είναι οι τρόποι! 

1. Υπερβολική άνεση!

Δείξε πως είσαι με τα πάντα super cool! Ότι δε σε νοιάζει τίποτα ακόμη και αν δεν το πιστεύεις! Κάνε πως ξεχνιέσαι και πως είσαι γενικά σε μια Yolo φάση!

2.Καθόλου άνεση!

Αν δεν πιάσει το κόλπο με την υπερβολική άνεση, τότε περνάς στην αντίπερα όχθη! Υπερβολές! Όλα σε νοιάζουν ακόμη και το παραμικρό και θα ακούσεις θες να στο εξηγήσει!

3.Κάνε «πόλεμο»!

Κόντρα στην κόντρα! «Μαύρο» θα λέει, εσύ θα λες «λευκό»!

4.Να βγαίνεις χωρίς να λες τίποτα!

Θα κανονίζεις εξόδους χωρίς να λες τίποτα! Με κόσμο που σε νοιάζει αλλά και άσχετους! Και εννοείται πως όταν ξαναβγείτε θα τα αναφέρεις όλα με λεπτομέρειες!

5.Δείξε ότι βιάζεσαι για μεγάλα βήματα!

Αν δεις πως η αδιαφορία δε λειτουργεί, τότε θα βάλεις τα «μεγάλα όπλα» σε δράση! Δείξε πως σε νοιάζει η αποκλειστικότητα αλλά σε μεγάλο βαθμό!Γάμος, παιδιά και όλα τα σχετικά!

6.Μην περιποιείσαι καθόλου!

Πολλοί θέλουν έναν άνθρωπο δίπλα τους που ναι μεν θα μπορεί να βλέπεται χωρίς υπερβολές και στολισμούς, αλλά στην περίπτωση σου, όσο πιο casual τόσο το καλύτερο!

7.Τα social media είναι σύμμαχος σου! 

Τα socail media θα σε βοηθήσουν! Ανήρτησε φωτογραφίες με κόσμο, γράψε λεζάντες που να μαρτυρούν πως δεν είσαι αυτός/ή που θέλει και άλλα τέτοια!

Δες και αυτό: 5 τρόποι για να καταλάβεις επιτέλους αν σε θέλει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
ΤΕΛ
93 - 88
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
0'
43 - 37
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;