Survivor 2018 αποχώρηση: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε! (video)
Survivor 2018 αποχώρηση: Τι συνέβη στο συμβούλιο του νησιού; Ποιος παίκτης είπε αντίο στο ριάλιτι επιβίωσης;

Δύσκολα εξελίσσονται τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο! Μετά τις συνεχόμενες ήττες της ομάδας των Διάσημων στα αγωνίσματα για την ασυλία, οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με ακόμα μία Survivor 2018 αποχώρηση, στην οποία έζησαν και την απώλεια ενός ακόμα μέλους τους.

Παρότι λοιπόν ο κόσμος είχε στηρίξει κατ’ εξακολούθηση την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης (ήταν η πέμπτη φορά που έβγαινε υποψήφια προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες της), αυτή τη φορά επέλεξε να υποστηρίξει τον Στέλιο Κρητικό και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Και οι δύο Διάσημοι είναι δυνατοί αγωνιστικά και είναι επίσης ιδιαίτερα συμπαθείς στο τηλεοπτικό κοινό.

Έτσι η ξανθιά παρουσιάστρια, εφόσον συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους, αναγκάζεται να πει αντίο στον Άγιο Δομίνικο και τους υπόλοιπους της ομάδας των Κόκκινων και να ξεκινήσει το ταξίδι για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

«Χαίρομαι πάρα πολύ για όλα αυτά που πήρα και θα τα έχω κληρονομιά. Είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα όλους αυτούς τους ανθρώπους και τους χαρακτήρες. Νομίζω ότι το έζησα με όλα τα… γκάζια. Και θα πάω πολύ γεμάτη στην πατρίδα. Ευχαριστώ πολύ!» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λίγο πριν πει αντίο στο Survivor 2018.

Δες και το σχετικό βίντεο από το συμβούλιο του νησιού:

Δες κι αυτό: Αυτοί είναι οι διάσημοι νονοί του Νάσου Παπαργυρόπουλου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;