4 βήματα για να ντύνεσαι με βάση το προσωπικό σου στιλ!

Από Alexandra Katsampiri 16 Μαρτίου 2018

Βήματα απλά που όλες μπορούμε να ακολουθήσουμε!

Υπάρχουν κάποια βήματα που μπορείς ακολουθήσεις για να ενισχύσεις το προσωπικό σου στιλ και να το αναπτύξεις ακόμη περισσότερο γιατί όπως και να το κάνουμε είσαι άτομο που σου αρέσει να εξελίσσεσαι, σωστά;

Προσωπικά, θεωρώ πολύ λάθος όταν διάφορες κοπέλες επιλέγουν να φορέσουν items που είδαν σεταρισμένα σε κάποια «κούκλα» που φιγουράρει σε κάποια βιτρίνα και το χειρότερο όλων είναι όταν ξέρεις πως κάποια trends τα φορούν όλες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο! Η μόδα δε θέλει κόπο, απλά πρέπει να είσαι ικανή να μπορείς να κοιτάξεις μέσα σου και να βρεις τι σε αντιπροσωπεύει ακριβώς…Άλλωστε τη μόδα εσύ τη δημιουργείς και το στιλ είναι ανεξίτηλο!

Πολλές fashionistas προτού γίνουν big names αποφάσισαν να δουλέψουν λίγο με τον εαυτό τους και να ακολουθήσουν κάποια βήματα για να μπορέσουν να ντύνονται βάση του προσωπικού τους στιλ! Κάτι που πρέπει να κάνεις και εσύ!

Αυτά είναι τα βήματα! 

1.Φόρεσε ότι σε κάνει χαρούμενη! 

Μπορείς να ντυθείς όπως θέλεις! Η μόδα πρέπει να σε κάνει χαρούμενη και όχι να σε καταπιέζει! Μη ξεχνάς πως δαπανάς χρήματα για να ντυθείς!! Οπότε φόρεσε ότι ταιριάζει στην αισθητική σου απλά φρόντισε να αναδεικνύει τα δυνατά σου σημεία και να μην είναι στα όρια του κιτς! Άλλο κάνω εντύπωση και άλλο είναι να σε δείχνουν!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486