St.Patrick's Day: 5 πράγματα για να γιορτάσεις σαν γνήσιος Ιρλανδός!
St.Patrick's Day έρχεται και δε γίνεται να μη γιορτάσουμε!

St.Patrick’s Day: η ημέρα που όλοι γινόμαστε ξωτικά και περιμένουμε να πιούμε άφθονη μπύρα και να διασκεδάσουμε ακόμη περισσότερο χρησιμοποιώντας την τρέλα των Ιρλανδών!

Ήδη πολλά μέρη στην Αθήνα έχουν ξεκινήσει να προετοιμάζονται για την ημέρα που γιορτάζεται σε όλον τον κόσμο, καθώς οι Ιρλανδοί είναι παντού! Και εγώ είμαι μια από αυτούς καθώς η μαμά είναι από τη χώρα της μαγείας και καταλαβαίνεις πως δε γίνεται να μη δοξάσω εκείνη τη μέρα!

Οι Ιρλανδοί είναι αυτοί οι άνθρωποι που αμέσως μετά τη δουλειά βρίσκονται σε κάποια τοπική παμπ, πίνουν τις μπύρες τους και μπορεί να τους δεις να τσακώνονται για ότι πιο χαζό πράγμα υπάρχει στον πλανήτη, αλλά έχουν ένα ατού: είναι γαμάτοι!

Η St.Patrick’s Day γιορτάζεται κάθε χρόνο στην Ιρλανδία με μεγάλες παρελάσεις,, άφθονη Guinness και φυσικά ανθρώπους ντυμένοι καλικάντζαροι που δυστυχώς δε γνωρίζουν το δρόμο για το μαγευτικό ουράνιο τόξο όπου κρύβεται αυτός ο πολυπόθητος κουβάς με χρυσάφι!

Αν και εσύ αποφάσισες να γιορτάσεις τη St.Patrick’s Day κάντο όπως ένας Ιρλανδός! 

1.Βάλε πράσινο στη ζωή σου! 

Ένα από τα χρώματα που κυριαρχεί εκείνη την ημέρα είναι το πράσινο! Οπότε μια μπλούζα είναι ιδανική για να δείξεις πως είσαι έτοιμος να γιορτάσεις!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;