Ποιος είναι ο θανάσιμος εχθρός του κάθε ζωδίου;
Δες λοιπόν ποιο ζώδιο στέλνει τα νεύρα σου σε άλλο επίπεδο!

Είναι λογικό να μη μπορούν όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να συνυπάρξουν μεταξύ τους για χίλιους δυο λόγους. Και είναι απόλυτα λογικό αν αναλογιστείς ότι ο καθένας από μας έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που δε μπορούν πολύ εύκολα να αλληλεπιδράσουν με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των άλλων.

Ποια όμως είναι τα ζώδια που δυσκολεύονται πραγματικά να συμβιώσουν και η σχέση τους καταλήγει σε ομηρικούς καυγάδες και έχθρες.

Δες λοιπόν ποιος είναι ο χειρότερο εχθρός του κάθε ζωδίου.

Κριός-> Σκορπιός
Μισείς οποιονδήποτε δεν είναι ευθύς αλλά στον Σκορπιό σε ενοχλεί που είναι ζηλιάρης και καταπιεστικός, όμως δεν το βγάζει παρά ελάχιστες περιπτώσεις. Εν τω μεταξύ και οι δύο είστε επιθετικοί, αλλά με εντελώς διαφορετικούς τρόπους, εσύ είσαι άμεσος, αυτός κινείται υπογείως και γι’ αυτό σου προκαλεί οργή.

Ταύρος-> Δίδυμοι
Για να χρησιμοποιήσουμε και μια έκφραση που έγινε της μόδας «ο Δίδυμος σου χαλάει το… Chi»! Θέλεις να τον σφαλιαρώσεις που πάει και έρχεται συνεχώς, μιλάει ακατάπαυστα, είναι αδιάκριτος και κυρίως θεωρεί ότι είναι πιο έξυπνος από σένα.

Δίδυμοι-> Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως σε συνδέει με… Κάιρο γιατί δεν πιστεύει τίποτα απ’ όσα λες. Δε δίνει καμία βαρύτητα στα λόγια σου, είναι άκαμπτος και κυρίως θεωρεί ότι γνωρίζει περισσότερα από σένα. Και μόνο το τελευταίο σε κάνει να θέλεις να τον χτυπήσεις.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;