Chaos in the city! Η SJP απαντά στην Kim Cattrall και προβλέπεται νέος γύρος!
Δε θα έχει αίσιο τέλος αυτή η ιστορία!

Ένας μεγάλος χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες στο Hollywood και όλοι ψάχνουμε να βρούμε τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ των ηθοποιών Sara Jessica Parker και Kim Cattrall που έχουν ενσαρκώσει στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη την Carrie και τη Samantha αντίστοιχα, στο Sex and the city!

ΌΛα ξεκίνησνα όταν η Kim Cattrall μίλησε σε συνέντευξη της και «άδειασε» την πρώην συνεργάτιδα της στον αέρα και εκ τότε δεν έχει σταματήσει να αναφέρει πως δε θέλει να έχει καμάι σχέση μαζί της!

Η Sara Jessica Parker , στον αντίποδα των όσων συμβαίνουν, πρόσπάθησε να μη δώσει σημασία αλλά μετά το τελευταίο post της Kim, έδωσε τη δική τςη απάντηση στο περιοδικό People όπου είπε:

«Δε μίλησα ποτέ γι αυτό! Είπα  σε μερικούς ότι η ομάδα είχε απογοητευτεί, αφού δε θα γινόταν νέα σειρά. Ποτέ όμως δεν απάντησα στη συζήτηση που είχε η Kim με τον Piers Morgan, η οποία είχε πει πολύ σκληρά πράγματα για εμένα και με στεναχώρησαν τρομερά! Είχαμε αυτή την εμπειρία και ήταν απίστευτη και ποτέ ξανά δε θα είναι το ίδιο. Είχαμε επαφή με το κοινό. Δε θέλω να το χαλάσω όλο αυτό. Δεν μπορώ να δω καμία άλλη να αναλαμβάνει το ρόλο. Οπότε δεν υπήρχε τσακωμός, όλο είναι φτιαχτό, αφού ποτέ δεν απάντησα. Και δεν σκοπεύω να το κάνω και στο μέλλον, έτσι ένιωθε να πει όσα είπε και αυτό είναι δικό της προνόμιο».

Δες και αυτό: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Kim Cattrall τα έβαλε με τη Sara Jessica Parker!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;