5+1 σειρές για εσένα που κρύβεις έναν μικρό ντετέκτιβ μέσα σου!
Οι σειρές μυστηρίου είναι ιδανικές για εσένα!

Σειρές για εσένα που μικρός ήθελες να μαθαίνεις πως γίνεται να βρίσκουν οι αστυνομικοί τους κακούς, σειρές που κρύβουν μυστήριο και αγωνία, σειρές που θα σε κάνουν να αναρωτηθείς τι υπάρχει έξω από τον πλανήτη γη!

Κρύβεις μέσα σου έναν μικρό ντετέκτιβ και θες να λύσεις τα μυστήρια όλου του κόσμου; Τότε δες τις παρακάτω σειρές για να μάθεις πως σκέφτονται όσοι καταφέρνουν να βρίσκουν άκρη σε υποθέσεις που σε τρομάζουν!

1.Monk 

Αστυνομικές σειρές, υπάρχουν πολλές,ντετέκτιβ Μονκ όμως είναι μόνο ένας! Αν νομίζετε ότι οι εμμονές του έχουν εξαντληθεί κάνετε μεγάλο λάθος! Για αυτόν τον ήρωα, η κάθε υπόθεση είναι ένα πλέγμα από φοβίες και η πρόκληση παραμένει η ίδια: να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό, αφού η δολοφονία της γυναίκας του εξακολουθεί να τον συγκλονίζει.

2.The Mentalist


Αστυνομικές σειρές, υπάρχουν πολλές,ντετέκτιβ Μονκ όμως είναι μόνο ένας! Αν νομίζετε ότι οι εμμονές του έχουν εξαντληθεί κάνετε μεγάλο λάθος! Για αυτόν τον ήρωα, η κάθε υπόθεση είναι ένα πλέγμα από φοβίες και η πρόκληση παραμένει η ίδια: να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό, αφού η δολοφονία της γυναίκας του εξακολουθεί να τον συγκλονίζει.

3.White Collar


Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Matt Bomer υποδυόμενος τον απατεώνα Neal Caffrey. Ο Νιλ μετά από ένα κυνήγι τριών ετών πιάνεται και στέλνεται στις φυλακές. Έχοντας ήδη εκτίσει σχεδόν τέσσερα χρόνια, κάνει απόδραση από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας για να βρει την κοπέλα του, πιστεύοντας ότι κινδυνεύει. Ο Πίτερ Μπουρκ, ο πράκτορας που τον είχε συλλάβει την πρώτη φορά, τον ξαναπιάνει.
Ο Νιλ, όμως, του δίνει στοιχεία για μια άλλη υπόθεση. Τότε είναι που κάνει πρόταση στον Πίτερ να τον βοηθά στις υποθέσεις του ως εθελοντική εργασία. Ο Νιλ αποφυλακίζεται με περιοριστικά μέτρα, και ήδη από την πρώτη μέρα βλέπουμε να κάνει πράξη την εξυπνάδα του και την εφευρηματικότητά του. Ενώ δε θα λείψουν και οι δόσεις χιούμορ.

4.Elementary

Το ELEMENTARY αναφέρεται σε μια εκμοντερνισμένη ιστορία του Sherlock Holmes που έχει μετακομίσει στην Νέα Υόρκη και προσπαθεί να αναρρώσει (με την βοήθεια της εξαιρετικής Lucy Liu στον ρόλο του Watson) από τα ναρκωτικά καταφεύγοντας σε αυτό που ξέρει καλύτερα, να εξιχνιάζει υποθέσεις . Φυσικά και η ύπαρξη της σειράς οφείλεται στην επιτυχημένη αγγλική SHERLOCK, εκεί όμως σταματούν και οι ομοιότητες μεταξύ αυτών των δύο.

5.Criminal Minds

Οι ήρωες της είναι άνθρωποι της εποχής μας, έξυπνοι, γεμάτοι χιούμορ, αλλά με μία σπάνια ειδίκευση: να διεισδύουν στο δαιδαλώδες μυαλό των πιο επικίνδυνων κακοποιών. Μέλη μιας επίλεκτης ομάδας ψυχολόγων του FBI, ο αναλυτής Τζέισον ‘Γκίντεον΄ και οι ικανοί συνεργάτες του γνωρίζουν πώς να συνθέτουν την προσωπικότητα και να ‘διαβάζουν’ τις σκέψεις μανιακών δολοφόνων, με βάση τη μέχρι τώρα δράση τους. Σκιαγραφώντας το ψυχολογικό προφίλ και διερευνώντας τα κίνητρα που οδηγούν έναν εγκληματία στην πράξη του, επιχειρούν έτσι να προλάβουν το επόμενό του χτύπημα.

+1 X-Files

Στην ειδική πράκτορα Dana Scully, που είναι γιατρός και δασκάλα της Ακαδημίας FBI στη Βιρτζίνια και στον πράκτορα Fox Mulder, τους ανατίθεται να διαλευκάνουν το μυστήριο The X Files, το οποίο συνδέεται με παραφυσικά φαινόμενα και αποδείξεις απαγωγής από εξωγήινους … Ο Mulder πιστεύει στους εξωγήινους και προσπαθεί να πείσει την Scully, πως όλες οι καταστάσεις δεν επιδέχονται πάντα λογική εξήγηση. Σταδιακά, η αρχική δυσπιστία εξελίσσεται σε φιλία, και λίγο αργότερα, σε ένα βαθύτερο νόημα.

Δες και αυτό: 5+1 σειρές που πρέπει να δεις αν βαριέσαι να βγεις από το σπίτι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;