Άγιος Βαλεντίνος: 4+1 ταινίες για εσένα που «πεθαίνεις» από έρωτα!
Ο Άγιος Βαλεντίνος σε καλεί για να δεις αυτές τις ταινίες!

O Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που είναι ερωτευμένοι ή απλά τους αρέσει όλο αυτό το romance που υπάρχει στον αέρα τότε υπάρχουν κάποιες ταινίες για εσένα που πρέπει να δεις!

Στις ταινίες, ο έρωτας περιγράφεται με μοναδικούς τρόπους και η αγάπη μπορεί να μεταφραστεί ως το απόλυτο συναίσθημα ενώ για εσένα ο Άγιος Βαλεντίνος είναι η γιορτή που σε εκφράζει απόλυτα για  να εκφράσεις τα συναισθήματα σου!

Αυτές είναι οι ταινίες για εσένα που «πεθαίνεις» από έρωτα  και ανυπομονείς να έρθει η ημέρα όπου ο Άγιος Βαλεντίνος θα εμφανιστεί!

1.The Notebook

Η καλύτερη αγάπη είναι αυτή που ξυπνά την ψυχή και μας οδηγεί ψηλά. Ανάβει φωτιές στην καρδιά και γαληνεύει τις ψυχές μας” Το ημερολόγιο ακολουθεί το ταραγμένο ταξίδι δυο νεαρών εραστών, του Νόα και της Άλι οι οποίοι μπλέκουν σε ένα παθιασμένο καλοκαιρινό έρωτα και μετά από
χρόνια χωρισμού, τον οποίο προκάλεσαν οι διαφορετικές κοινωνικές τους τάξεις και ο Δεύτερος παγκόσμιος Πόλεμος, βρίσκονται αναπάντεχα ξανά μαζί.

2.Dirty Dancing

Η Frances περνάει τις διακοπές της με την οικογένειά της σε ένα τουριστικό θέρετρο έξω από τη Νέα Υόρκη. Εκεί θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί τον δάσκαλο χορού και έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυστηρό πατέρα της θα πρέπει βρει μια ισορροπία.

3.When Harry Met Sally

Είναι η ιστορία του Χάρυ (Billy Crystal) και της Σάλλυ (Meg Ryan)…
Είναι οι δύο πολύ καλοί φίλοι…γνωρίζονται πολλά πολλά χρόνια και βλέπουμε παράλληλα την ζωή τους και τις ερωτικές τους περιπέτειες πως τις διηγούνται ο ένας στον άλλον…
Τα χρόνια περνούν κι εκείνοι συνήθως καταλήγουν μόνοι χωρίς την κατάλληλη ή τον κατάλληλο…
Σκέφτονται ίσως το ενδεχόμενο να είναι μαζί αλλά το σεξ θα χαλάσει την σχέση τους πράγμα που κανείς απ’ τους δυο δεν το θέλει…

4.Titanic 

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να ξεπεράσει το μεγαλείο του Τιτανικού. Η ταινία που κέρδισε 11 Όσκαρ, αυτή η σαρωτική ερωτική ιστορία φώλιασε στις καρδιές των θεατών σ όλη την υδρόγειο, για να καταλήξει να γίνει η πιο δημοφιλή ταινία. Δύο νεαροί εραστές γνωρίζονται στο παρθενικό ταξίδι του «αβύθιστου» Τιτανικού. Αλλά όταν το καταραμένο υπερπολυτελές υπερωκεάνιο συγκρούεται με το παγόβουνο , ο παθιασμένος έρωτάς τους γίνεται μια συγκλονιστική πάλη για επιβίωση.

+1 Brokeback Mountain

Η γνωριμία τους ξεκίνησε ένα καλοκαίρι λίγα χρόνια πριν, όταν ο Ένις Ντελ Μαρ και ο Τζακ Τουίστ, αναζητώντας δουλειά κατέληξαν σε μια φάρμα εκτροφής εριφίων στο Μπρόκμπακ Μάουντεν του Γοαιόμινγκ. Κάτω από τις περίεργες συνθήκες τις οποίες έχει θεσπίσει το αφεντικό του ράντσου, ο δύστροπος Αγκίρε, όπου ένας εκ των μελών της ομάδας πρέπει να προφυλάσσει το κοπάδι απομακρυσμένος πάνω στο βουνό, οι δύο τους θα αναπτύξουν μια στενότερη σχέση που θα τους φέρει πολύ κοντά. Ένας δεσμός που διατηρείται ακόμη και σήμερα όπου και οι δύο έχουν δημιουργήσει οικογένειες και που ο φόβος της αποκάλυψης της αλήθειας μπορεί να σημάνει πολλά ακόμη και για την ίδια τους την ζωή…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;