Eminem vs Trump: μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο αντρών!
Χαμός με τον Trump και τον Eminem, μάθε τι έχει συμβεί!

Eminem vs Trump

Ο Eminem φαίνεται πως δεν είναι οπαδός του προέδρου Donald Trump και δεν το κρύβει. Ο ράπερ χτύπησε τον Trump και πάλι σε συνέντευξή του στο Billboard την προηγούμενη Πέμπτη, λέγοντας ότι μία «σβουνιά»(δηλαδή κόπρανα βοοειδούς. Μεταφορικά ο νωθρός, ο χωρίς πνεύμα και ενέργεια άνθρωπος, ο μαλθακός) θα έκανε έναν καλύτερο πρόεδρο από το Trump.

H Διαμάχη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ράπερ στόχευσε τον πρόεδρο. Έχει επανειλημμένα επικρίνει τον Trump με τον viral cypher από τα 2017 BET Hip Hop Awards και έχει αναφέρει μερικές φορές το Trump στο τελευταίο του άλμπουμ, Revival.

Σε ένα τραγούδι που ονομάζεται “Like Home“, ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης φαίνεται, να αναφέρεται στην Αμερική του Trump, αποκαλώντας τον ως “Αριάν”, χωρίς να αναφέρει ευθαίως το ονομά του.

Επιπλέον στο 12ο κομμάτι του rapper στο τελευταίο του άλμπουμ, ο ράπερ αναφέρεται στην Ivanka Trump, την μεγαλύτερη κόρη του προέδρου και τον βοηθό του Λευκού Οίκου.

ΟDonald Trump Jr φαίνεται πως δεν έχει ανταποκριθεί ακόμη σε κανένα από τα τραγούδια του Eminem. Μοναδική απάντηση αποτελεί μία δήλωση που εκανε στο twitter του τον Δεκέμβριο μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ του τραγουδιστή. Συγκεκριμένα είπε:

«Είναι λίγο περίεργο που παραδέχεται, ότι έχει προετοιμαστεί σκληρά για να αναλάβει έναν 70χρονο πολιτικό. Πιθανότατα δεν είναι και η καλύτερη εικόνα. Τόσα πολλά για το freestyle

Είτε ανταποκρίνεται ο πρόεδρος είτε όχι, ο Eminem δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στο Billboard, ότι δεν φοβάται, να χάσει θαυμαστές του, για να υποστηρίξει τα πιστεύω του. «για αυτά που ειναι δίκαια και βρίσκονται στην σωστή πλευρά των πργαμάτων». Σημείωσε ότι είναι το δικαίωμά του να εκφράσει πώς αισθάνεται πολιτικά μέσα από τη μουσική του.

«Είναι η καλλιτεχνική μου άδεια να εκφράσω τον εαυτό μου. Την τελευταία φορά που έλεγξα, ο Trump δεν είναι καλλιτέχνης και δεν έχει καλλιτεχνική άδεια. Δεν είμαι ο γα****ος πρόεδρος», δήλωσε ο Eminem.

Δείτε Εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;