Γιώργος Αγγελόπουλος: Ζευγάρι με παίκτρια του Survivor 2018; Οι φωτογραφίες που τους «ΚΑΙΝΕ»
O Γιώργος Αγγελόπουλος και η παίκτρια του Survivor 2018 είναι όντως μαζί;

Μας το φύλαγε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, από ότι φαίνεται, καθώς κυκλοφόρησε με παίκτρια του Survivor 2018.

Ο νικητής του Survivor εθεάθη από τον φωτογραφικό φακό του ΟΚ!, σε τρυφερά τετ-α-τετ με την παίκτρια του Survivor 2, Κατερίνα Δαλάκα, σε νυχτερινή έξοδο σε γνωστό κέντρο της Αθήνας.

Δες εδώ τι έκανε ως παρουσιαστής ο Γιώργος Αγγελόπουλος και τους ΤΡΕΛΑΝΕ όλους! (photos,video)

Η 25χρονη πρωταθλήτρια του στίβου και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, σύμφωνα με τις φήμες, φαίνεται πως είναι το νέο ζευγάρι της πόλης και ήδη οι θαυμάστριες του Ντάνου έχουν τρελαθεί με το άκουσμα της είδησης.

Στο Happy Day προβλήθηκαν πλάνα και όπως φαίνεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήρθε κοντά με την Κατερίνα Δαλάκα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη συμμετοχή του στο Survivor κατάφερε να ανακυρηχθεί νικητής και γνώρισε την αγάπη του κόσμου όταν βγήκε από το παιχνίδι καθώς όλοι ασχολήθηκαν με τον Ντάνο από τη Σκιάθο. Ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν πως είναι single ενώ του έχουν «χρεώσει» ως σχέση τη παρουσιάστρια, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι ένα κορίτσι, μόλις 25 ετών, και είναι γνωστή για την αθλητική της δραστηριότητα στο κομμάτι του στίβου. Πλέον θα τη βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες να αγωνίζεται με την ομάδα των «Διασήμων».

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε πολλές στιγμές από τη νυχτερινή τους έξοδο καθώς και την ώρα που αποχωρούσαν από το χώρο, με το αυτοκίνητο του Ντάνου.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;