Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε αλλαγή στο
Μπράβο Πηνελόπη! Μας αρέσει!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο σέξι Ελληνίδες ηθοποιούς και παρότι είναι μαμά, η εμφάνισή της είναι πάντα προσεγμένη και ενυπωσιακή.

Αφού λοιπόν πολλές φήμες ακούστηκαν γύρω από το όνομά της, που την ήθελαν να είναι μία από τις παίκτριες των “Διασήμων” στο Survivor 2018, εκείνη ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει σε εκπομπή, αλλά αυτή θα είναι το Dancing with the Stars!

Dancing with the Stars: Αυτοί είναι οι 16 παίκτες, οι 3 κριτές και η μία παρουσιάστρια (video)

Έτσι, και εν όψει της συμμετοχής της, γιατί να μην κάνει και μια αλλαγή στο “look” της; Ε την έκανε! Και της πάει πολύ!

Δες την εδώ:

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του #dwts6 και οι προετοιμασίες είναι ακραίες!!! Εκτός απ την εντατική 8 ωρη καθημερινή προπόνηση (!) τα απαραίτητα beaute δίνουν και παίρνουν! Μυστικό 10: Η λατρεμένη μου @dollyfatsea skin guru, δερματολόγος και αγαπημένη μου φίλη, μου πρότεινε το Magellan Lift aka υην απόλυτη θεραπεία πρόληψης και αναζωογόνησης που έκανε γνωστή παγκοσμίως η Kim Kardashian με το όνομα Vampire Lift ?! Είναι μία από τις πιο εξελιγμένες θεραπείες αφού δημιουργεί ολική ανάπλαση στο πρόσωπο και χαρίζει μία εντυπωσιακή και υγιή εμφάνιση. Πρόκειται για μία θεραπεία αναζωογόνησης προσώπου,στην οποία χρησιμοποιούνται με συγκεκριμένο τρόπο αυξητικοί παράγοντες, που προέρχονται από το αίμα μας και συγκεκριμένα από το πλάσμα που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια . Η έγχυση αυτών των αυξητικών παραγόντων στο πρόσωπο οδηγεί στην ενεργοποίηση πολυδύναμων βλαστοκυττάρων ώστε να δημιουργήσουν νέους ιστούς για στιλπνότητα και νέα αιμοφόρα αγγεία για λάμψη και νεανική εμφάνιση. . Ιδού τα αποτελέσματα! What do you think???? #newme #40caratbabe #skincare #instabeauty #healthyskin #athensbeverlyhills #moisturize #dermatology #prevention #magellanlift #vampirelift Hair by @spirospapaspirou Nails and lashes by @nyxinyxi And @nailsgreece ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;