Έσπασε το ρεκόρ μεγαλύτερης διάρκειας ερωτικής πράξης! Ιδού ο
What a time to be alive!

Ο άνθρωπος είναι παράξενο πλάσμα και δε μπορείς να φανταστείς μέχρι που μπορεί να φτάσει η “ευρηματικότητά” του.

Για παράδειγμα ήξερες ότι υπήρχε διαγωνισμός για τη μεγαλύτερη διάρκεια ερωτικής πράξης; Κι όμως υπάρχει! Και το σχετικό ρεκόρ μόλις έσπασε από έναν Τούρκο που το έκανε συνεχόμενα για 22 ώρες… Αν μιλάμε δηλαδή για ήρωες.

Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες στην Δανία στην πόλη Ροσκίλντε, λίγο έξω από την Κοπεγχάγη. Σκοπός των διαγωνιζομένων, να κάνουν ασταμάτητο σεξ χωρίς να έχει σημασία πόσες φορές θα εκσπερματώσουν κατά τη διάρκεια.

Συμμετείχαν 74 ζευγάρια από όλες τις χώρες του κόσμου, ενώ υπήρξαν και μόνες συμμετοχές που είχαν την επιλογή να διαλέξουν ζευγάρι πριν την εκκίνηση του διαγωνισμού.

Στην κατηγορία των γυναικών, νικήτρια αναδείχθηκε η Άννα Λιμπέσκοβα από την Ουκρανία, η οποία εργάζεται ως στρίπερ στην Γερμανία. Όπως φαίνεται, κατάφερε να ξεπεράσει τις 24 ώρες δράσης ενώ ολοκλήρωσε 4 φορές!

Νικητής στην πλευρά των ανδρών, ήταν ο Τούρκος Εζιέλ Χαμιόλογλου, ο οποίος εργάζεται στην βιομηχανία παραγωγής ερωτικών ταινιών. Ο”ήρωας” αυτός ξεπέρασε τις 22 ώρες ασταμάτητου σεξ αλλά εκσπερμάτωσε μόλις 2 φορές.

Όπως είναι φυσικό, οι διαγωνιζόμενοι δήλωσαν εξουθενωμένοι μετά από τον διαγωνισμό, αλλά επισήμαναν πως η εμπειρία ήταν απολαυστική και θα τους μείνει αξέχαστη.

Ο διαγωνισμός είχε ως μοναδικό περιορισμό, οι διαγωνιζόμενοι να μην έχουν πάρει κανένα χημικό σκεύασμα παρά μόνο φυσικά συμπληρώματα τα οποία και υπήρχαν εντός του χώρου του διαγωνισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;