«No Pants Subway Ride»: Αν σιχαίνεσαι το κρύο στο μετρό καλύτερα να MHN το δοκιμάσεις! (video)
Ακραίο!

Είναι γνωστό πως στην Ελλάδα δεν κάνει κρύο, υπάρχει και ανάλογο τραγούδι αλλά κάθε φορά που η θερμοκρασία «πέφτει» το πουλόβερ είναι ήδη έξω από τη ντουλάπα για να σε ζεστάνει σε κάποια εξόρμηση σου.

Ένα περίεργο trend λαμβάνει μέρος σε πολλές χώρες της Ευρώπης μια φορά το χρόνο – συγκεκριμένα γύρω στον Ιανουάριο- και πραγματικά δεν ενδείκνυται για κάποιον που δε συμπαθεί το κρύο! Το «No Pants Subway Ride» είναι μια τολμηρή κίνηση που κάνουν όσοι θέλουν να κάνουν μια ανέμελη βόλτα χρησιμοποιώντας το μετρό και φυσικά, χωρίς, παντελόνι!

Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται συμβαίνει, και αποκτά συνεχώς περισσότερους οπαδούς που θέλουν να ζήσουν μια διαφορετική μέρα στην καθημερινότητα τους και αδιαφορούν για τα βλέμματα που συναντούν.

Αυτή η 18χρονη έγκυος έγινε viral λόγω της… περίεργης κοιλιάς της! (photos)

Στη Νέα Υόρκη, μια ομάδα ανθρώπων αψήφησε το χιόνι και τη χαμηλή θερμοκρασία, έβγαλε τα παντελόνια της και έκανε μια βόλτα με το μετρό! Το ίδιο συνέβη και στη Ζυρίχη, τη Βρετανία αλλά και σε άλλες πόλεις.

Πριν από 17 χρόνια  μια παρέα ξεκίνησε τη μυστήρια παράδοση θέλοντας να κάνει πλάκα  και το δημοφιλές  «έθιμο» έγινε αγαπητό από πολλούς ανθρώπους σε διάφορες χώρες!

Δες την πορεία των ανθρώπων στο μετρό χωρίς τα παντελόνια τους στο παρακάτω βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;