Αν νόμιζες πως η Kendall Jenner είναι αψεγάδιαστη κάνεις ΛΑΘΟΣ! Δες το πρόσωπο της χωρίς photoshop! (photo)

Από Alexandra Katsampiri 8 Ιανουαρίου 2018

Ούτε το supermodel της οικογένεια Kardashian δε μπορεί να αποφύγει τον πλαστικό χειρουργό!

Μέχρι και οι πέτρες ξέρουν το όνομα της και η οικογένεια της είναι πάντα στα πρωτοσέλιδα των σκανδαλοθηρικών εντύπων αλλά και σε στα εξώφυλλα πολλών fashion magazines, γιατί πολύ απλά οι Kardashians και οι μικρές Jenner «πουλάνε», αλλά η Kendall Jenner  δέχεται τα «πυρά» για τα καλά!

Με τους παπαράτσι να παρακολουθούν το κάθε τους βήμα, αλλά και όλο τον πλανήτη να περιμένει πότε θα κάνουν την επόμενη «τσαχπινιά» τους, οι Kardashians-Jenners δε μπορούν να κρυφτούν από πουθενά…ούτε και τα σπυράκια τους αλλά ούτε και οι πλαστικές τους! Εννοείται, πως τίποτα δεν είναι κατακριτέο και ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει!

Η Kendall Jenner – μεγάλο supermodel εμφανίστηκε στα ‪Golden Globe Awards 2018, προκαλώντας εντύπωση καθώς όσοι την είδαν παρατήρησαν πως το πρόσωπο της ήταν αρκετά διαφορετικό σε σχέση με άλλες φορές!

Η Kendall Jenner κάνει κάτι τρομερά ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ για τις ανάγκες διαφημιστικού!

Ορισμένα σπυράκια έκαναν την εμφάνιση τους (οκ, είναι λογικό μπορεί να αντιμετωπίζει κάποια δερματική πάθηση ή απλά να περνάει «δύσκολες» μέρες») αλλά αυτό που απέσπασε αρνητικά σχόλια ήταν το στόμα της, καθώς φαίνεται πως «φούσκωσε» λίγο παραπάνω τα χείλη της!

Δες τις διαφορές στο πρόσωπο της Kendall Jenner: 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486